ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
אביגיל, ליאור, נעמי, צ׳יקו וצוות המלצרים כולם אחד אחד היו מושלמים! אביגיל המפיקה שליוותה אותנו חצי שנה שלמה והייתה זמינה לכל שאלה או בקשה טיפשיתשזרמה איתי על קוד לבוש לבן 😂ופשוט הייתה מקצועית ורגועה ומהממת ! צ׳יקו שאחראי על הבר היה פשוט שיחוק אמיתיעפוווו על האלכוהול ואמרו שזה הבר הכי טוב שראו בחתונותליאור שהיה אחראי על המון דברים אבל גם על האוכל - היה פשוט תותח וליווה אותנו בכל בקשה שהייתה לנו ! וגם חשוב לציין שהאורחים עפווווו על האוכלחוות עמק איילון זה המקום המושלםאהבה ממבט ראשוןהיה לנו פשוט מושלם והאורחים שלנו עפו על כל פרט ופרט ❤️

95 מתוך 100
היה מטורף הכל היה בדיוק כמו שרצינו ואף יותר!השקיעו, עשו מעל ומעבר בשבילנו
וואו, אני ובעלי זוג מילואימניקים והגענו בצילה של המלחמה על מדים לבדוק את האולם. לאחר יום החלטנו שזה המקום, הרגיש ביתי, חם, צוות כל כך משפחתי ופשוט המקום המושלם לחתונת צהריים שדמיינו עליה. וכמה שבחרנו נכון- אין לנו מילים בכלל. שלומי הבעלים, ליאור ואביגיל מההפקה והקייטרינג, הצוות, הכל היה פשוט מדויק. יש במקום הזה קסם מיוחד. האירוע התעלה לנו מעבר לכל דמיון. אין לנו מילים בכלל לתאר את החוויה המטורפת הזו. תודה תודה תודה לכולם.

100 מתוך 100
המקום מהמם, קיבלנו המון מחמאות על המקום והאוכל.צוות מקצועי וזמין.פשוט תענוג.
וואוו מהרגע הראשון שהגענו לחווה ידענו שכאן אנחנו צריכים להתחתן. מהפגישה עם נעמי המדהימה ועד לשיחות עם אביגיל וליאור, הרוגע, הזמינות, ההקשבה וההתאמה לצרכים שלנו. זה היה יותר ממה שחלמנו ועדיין הרגשנו הכי אנחנו בתוך כל היום הזה. וביום עצמו!! וואוו כמה רוגע היה לנו וידענו שאנחנו בידיים הכי טובות שאפשר😍האורחים שלנו עפו על המקום, כל כך יפה ומיוחד ולא מתאמץ! האוכל המדהים, האלכוהול של צ'יקו הכל מושלם מושלם מושלם!!

80 מתוך 100
תודה רבה על יחס אישי של אביגיל מנהלת האירוע מתחילת הדרך ועד אחרי החתונה בלסגור את כל הדברים הטכנייים..ממש עמדה לעזרתינו, זמינה ונעימה כל כך!! וגם תודה לשלומי המנהל שעזר לנו להתאים לצרכינו את האירוע:)
המקום קסום. גן אירועים יותר טבעי כזה בלי כלמיני תאורות מלאכותיות. יש עיזים וציפורים ותחושה של טבע. הפגישה הראשונית היתה מצויינת. אבל יש שם יותר מידיי אנשים שמטפלים בלקוחות אחר כך. יש סתירות בין אנשי המקום מול הלקוחות. יש פער בין מה שמסוכם בעל פה ומה שכתוב בחוזה. זו לא בעיית יושר. זו בעיית תקשורת בין הגורמים. לכן! אני ממליצה על המקום אבל להתעקש על אדם אחד שמטפל בכם מההתחלה עד הסוף. האוכל היה טוב מאד. האנשים שם טובים כולם. רק יש מנוסים יותר ופחות ולכן - הייתי מוודאת פרטים תמיד מול נעמי ו/או שלומי שהוא בעל המקום. באירוע עצמו לקחנו מפיקה מבחוץ שעבדה עם המפיקה של המקום וזה היה מצויין. שוב, הם מאד נחמדים. והמקום מהמם ומאפשר אירוע רגוע מאד ופסטורלי. רק הקפדה על תקשורת אחידה. אדם אחד מול הלקוח. אני מאד מודה לחווה על אירוע מדהים ומרגש.

100 מתוך 100
מהרגע הראשון התרשמנו גם מהמקום עצמו, ובעיקר מהאנשים (ליתר דיוק, נשים) שליוו אותנו בהליך ההתאמה של האירוע לצרכים של הזוג. הטעימות הראו שגם האוכל הוא ברמה גבוהה ביותר. בעיקר היה משמח מאוד לראות שבזמן אמת לא הייתה הבטחה אחת שלא קוימה. שום תירוץ לא נשמע. ההפך, גם דברים שלא סיכמנו מראש (כמו גישה נוחה לסבא ולסבתות על כיסאות גלגלים), בוצעו בחיוך ובמקצועיות.
חוות עמק איילון היה בין המקומות הראשונים שראינו ומיד התאהבנו במקום. המקום נמצא במקום עם נוף מדהים ומסודר בצורה מדהימה. מאוד אהבנו את החלוקה וזה שרחבת הריקודים מופרדת מהאולם. האורחים ממש פירגנו על זה. התחלנו את התהליך עם נעמי שהייתה קשובה וזמינה והבינה את הראש שלנו. אביגיל הייתה המפיקה ומנהלת האירוע והיא עשתה את זה בצורה מדהימה ועם המון רגש והבנה. עשינו לה לא מעט בלתמי"ם והיא תמיד הייתה צ'יל ותפקדה בצורה מקצועית. קיבלה גם המון מחמאות מחברים שלנו ומההורים. הרבה מהדברים הבנו בדיעבד מהאורחים כמה היא מקצועית ונחמדה.צוות המלצרים מדהים וקשוב. ופירגנו לנו בעוגת שמרים חמה שיצאה מהתנור בשתיים בלילה. יש הרגשה מאוד נעימה במקום. והאוכל מעולה ואת זה גם האורחים אומרים.
מאוד נהנו והאווירה הייתה ממש בול בשבילנו, מקום מהמם, יורט הריקודים מרווח וממש מספק. זה נחמד הפיצול בין הריקודים לאוכל אנשי הקשר של המקום אנשים חביבים, יש עם מי לדבר. כן הפריע לנו שיש מישהו שונה שאחראי על כל דבר, שזה מקשה את ההתנהלות מול המקום, לא ברור למי לפנות. יצאנו בתחושות מעורבות לגביי המקצועיות בשירות, ובאוכל. לא היה שפע באוכל אבל היה מספיק. סך הכל מאוד מרוצים ושמחים ומעריכים