ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
הגענו לאסי דרך המלצה של חבר בתחום, הגענו לפגישה איתו וידענו שהוא האחד!אסי עשה לנו את חתונה הכי טובה שיכלה להיות לנו!! גם אנחנו וגם האורחים לא ירדו מהרחבה, הוא קלע בול לטעם של הקהל ולבקשות שלנו, גם הצעירים, המבוגרים והאורחים מחול לא הפסיקו להחמיא לנו על המוזיקה

100 מתוך 100
עוד מלפני שפגשתי את אשתי אסי היה בטופ רשימת הדי'גיים לחתונה. כשעשינו את השוואת הספקים שלנו אסי לקח את כולם בהליכה. אנחנו אנשי פסטיבלים (tomorrowland, sziget, defqon1) ובאנו עם סגנונות מוזיקה מאוד שונים ומגוונים (harstyle, bigroom, dnb, electro-swing , שנות ה-2000 ועוד מלאאא), ובכולם אסי שחה בקלות. הוא התלהב מאוד, ואפילו שזו הייתה חתונת יום ראשון, הוא הרים לנו והחזיק את המסיבה עד 2 בלילה. אף אחד לא רצה ללכת וכולם אמרו שזה הדי'גיי הכי טוב שהם ראו בחתונה. אסי הייתה הבחירה הכי קלה שעשינו בתכנון החתונה הזו. 100 מ-10!!

100 מתוך 100
אסי היה פשוט תותח על !!! שם לנו בחתונה את כל המוזיקה שרצינו!! כל מה שאנחנו אוהבים היה לא פספס דבר אחדאין דברים כאלהכל כך נהננו

100 מתוך 100
אסי תיקלט בחתונה של קרוב משפחה והעיף את הרחבה וגם הצליח לעמוד בבקשות הספציפיות של הזוג. היה לנו ברור שאנחנו רוצים אותו דבר אצלנו. והוא היה מטורף!! עבר חודש ואנשים עדיין מדברים איתנו על המוזיקה בחתונה שלנו.
מדהים מדהים מדהים!!אסי הוא מוכשר ברמות!! יודע לקרוא את הקהל ומרים את הרחבה לאורך כל האירוע!עושה אווירה מ-ט-ו-ר-פ-ת!!!בנוסף הוא כזה אכפתי ומרים לזוג שמתחתן!! עושה אווירה כל כך טובה וכיפית ומגשים את כל החלומות של הזוג!מקצועי ברמות ושווה כל שקל!! מודים לו על אירוע מהסרטים!
אין תחליף לאסי!מהפגישה הראשונית היה חיבור מדהים, ראינו שמדובר במקצוען, הוא קלט את הווייב שלנו תוך פחות מ3 שניות.כל התהליך איתו היה מדהים, הוא היה קשוב וענה על השאלות שלנו, ייעץ ובאירוע עצמו הרים בטירוף! ממליצים בחום!!
חיפשנו דיג'יי לחתונה שלנו ובהתחלה לא שמענו על אסי והלכנו לדיג'יי אחר - הסברנו לו את הסגנון מוזיקה שאנחנו אוהבים (רוק, קצת פופ וקצת מטאל, ושירים ישנים וטובים) והוא אמר לנו שכדאי לנו ללכת לאסי למרות שהוא היה תחת חברה אחרת! אמרנו שאם ככה אז אנחנו חייבים לדבר עם אסי, הסברנו לאסי את הסגנון מוזיקה שלנו והוא ישר הבין אותנו, ובחתונה עצמה - היה מושלם!!! אסי שם בול את הסגנון שרצינו, ועדיין הכי כיפי, כולם רקדו ואמרו לנו שסוף סוף יש שירים טובים בחתונה🤩גם בן דוד שלי ניגן בכינור בריקודים והחיבור בין אסי לבן דודי היה מושלם!!! בנוסף, חתן עשה שיר אקפלה עם המקהלה שלו ואסי עזר לנו להשיג עבור כולם מיקרופונים ומיקסר והשיר יצא מהמם בזכות זה וכולם שמעו👑בריקודים אסי שם את השיר the eye of the tiger והאחים של החתן שרו את הגרסה של אינפקטד משרום לשיר "עינו של הנמר" ואסי שמע את זה ומיד אחר כך שם את השיר עינו של הנמר וכולם עפו על זה.בקיצור, אנחנו מאוד ממליצים על אסי! כל החתונה היתה עם הסגנון שאנחנו אוהבים בשירים הכי טובים (גם בקבלת פנים, חופה וריקודים) ואסי קרא את האורחים, אותנו ואת הרחבה בצורה מושלמת!!!!
זה התחיל בהתלבטות בין 3 די-ג׳יים.אסי הוא השלישי שפגשנו.ובין כל הבחירות שצריך לעשות עם ספקים לחתונה, הוא היה ״עוד בחירה״.גאיה הייתה מבסוטה דבר ראשון מזה שהוא הציעה לה שוקו לפני שהציע מים.הבן אדם חולה על שוקו והדבר הבא כנראה שיהיה לו באולפן זה תשתית של שוקו.הוא האיר לנו פנים וקלע בדיוק לטעם שלנו. לא התרגש מהבקשות שלנו לפן היצירתי ואפילו הציעה את עזרתו!עבר יום בדיוק של התייעצויות בינינו ואז החלטנו שהולכים עם אסי.כשסגרנו איתו לא ממש ידענו כמה הוא מבוקש. ולא לפי זה סגרנו אותו.רק אחרי שסגרנו איתו ודיברנו עם חברינו, הם כולם היו בתדהמה שהצלחנו באמת לסגור איתו כי אנשים מנסים ולא מצליחים מרוב שהוא מבוקש.עשינו פגישת זום, שבה הוא היה הכי סבלן ומתחשב שיש.ביקשנו שישים הקלטות שלנו בקבלת פנים, לא רק שהוא הסכים, הוא גם הציע הברקה ואמר שהוא ישלב אותן במיקס שלו ברחבה. עפנו על זה ברמות.כל דבר הוא עשה במקצועיות. בהבנה של הצרכים שלנו ובהמון אהבה לתחום.הוא שם לנו בדיוק מה שביקשנו ברחבה ואפילו הוסיף.הגדולה האמיתי של אסי היא שהוא אמן שקורא את הרחבה. אורחים שלנו אמרו שכל פעם שהם הרגישו שניה של ״ירידה״וחשבו ללכת לנוח, הוא בדיוק החליף לשיר שהם חייבים לרקוד אותו.וזה בדיוק הגדולה של אסי, הוא קורא את הרחבה, הוא לא שם ״אוטומט״, הוא חי את האורחים ואת הזוג.במשפחה שלנו אחר כך הדביקו לו כינוי ״ההוא שלא לוקח שבויים״ , ״הרוצח״!

100 מתוך 100
הכל התחיל בהמלצה של חברה מפגש מעולה ומרגיע ואז חתונה מושלמת ושמחה
כשהתחלנו לחשוב על החתונה שלנו דמיינו פשוט מסיבה ענקית עם כל האנשים שאנחנו אוהבים, וידענו שהכי הכי חשוב לנו זה הדיג'יי!אסי היה פשוט הבחירה המושלמת לאירוע שלנו!!מהפגישה לפני הבנו כבר שיש לנו על מי לסמוך- אסי לקח כל בחירה של שיר שלנו וידע לעשות ממנה את המקסימום! וככה גם כל האירוע- קבלת פנים, חופה וכמובן המסיבה שהייתה מטורפתתת עם רחבה ענקית שהייתה מפוצצת עד 3 וחצי בלילה