
DIGINET | הזמנות ואישורי הגעה לאירועים
אישורי הגעה וסידורי הושבה לחתונה




הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
שירות מאוד מומלץ! בהתחלה פנו אליי מחברה אחרת, שגם עושה לאולם את סידורי הישיבה. אבל בדקנו קצת וראינו את ההמלצות הטובות על דיגינט – וכולן מוצדקות. קודם כל המחיר הוא חצי מהחברה המתחרה. הממשק באתר ובאפליקציה ממש נוחים. זה מאוד מקל לנהל את רשימת המוזמנים והמגיעים באמצעות דיגינט, זה נגיש מכל מקום, יעיל ונוח. שירות הלקוחות עונה מאוד מהר. עשינו גם את שירות המתנות באשראי שעבד בלי בעיה. בקיצור, מאוד מומלץ.

100 מתוך 100
אחלה פתרון במחיר מעולה ביחס לשוק. חסך מלא כאב ראש ועלויות מיותרות. ממליצים :)

100 מתוך 100
יחס חם ואישי זמינות לכל אורך הדרך .

100 מתוך 100
היה מוצלח מאוד, יחס אישי ברמה הכי גבוהה שיש , סבלניים וזמינים לכל בקשה .

100 מתוך 100
הכל היה מושלם! מהשירות לזמינות, המערכת הידידותית, צוות הושבה חייכן ומאיר פנים. תודה רבה! נמשיך להמליץ..

100 מתוך 100
היו איתנו לאורך כל הדרך תמיד היו זמינים וסבלניים עם היחס הכי חם שיש
חיפשנו אישורי הגעה שיהיו בכמה סבבי וואטסאפ ובנוסף גם שיחות טלפון, שתהיה אופציה לכמה שפות ושנוכל להוסיף את ההזמנה שלנו וקישורים רלוונטיים

100 מתוך 100
סגרנו מול דיגינט בהמשך להמלצה שקיבלנו מחבר. עשו עבודה מעולה וגם כשהיו תקלות היו זמינים ופתרו הכל בזריזות.
הממשק נוח מאוד וידידותי למשתמש. הכל היה נוח, ברור וסידרתי לפי הקטגוריות שבחרתי לעצמי. לכל שאלה שהייתה לי היו זמינים בווצאפ. הייתה אופציה להוסיף קישור לקבוצה בפייבוקס שפתחתי וכך אפשר להעביר מתנה דיגיטלית ללא עמלות, משהו שלא היה ניתן לעשות דרך חברות אישורי הגעה אחרות שזה יתרון ענק.

100 מתוך 100
אפליקציה נוחה מאוד עזרה לי עם סידורי ההושבה ואישורי ההגעה