כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

עסק מאומת
ZIGNMORE DJ'S

ZIGNMORE DJ'S

תקליטנים / DJ
טלפון:0723939764
צור קשר צור קשר עם בית העסק share facebook share אהבו 2 like
מועדפים לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק דווח על בעיה בכרטיס העסק לעסק זה יש חוות דעת מוסתרות סימן שאלה
  • לפי בקשת בית העסק.
  • חשש להוצאת דיבה, לשון הרע ותביעה.
  • לא הצלחנו לאמת את זהות כותב חוות הדעת.
  • חשש לחוות דעת לא אמיתית.

ערוך את פרטי העסק
  • מידע נוסף
    more details
0 תווים (35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
arrow שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:

דירוג רמקול דירוג
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
עמית   כתב/ה חוות דעת לפני יומיים
100 מתוך 100
נדב היה מושלם ואנחנו אנשים ביקורתיים. קודם כל, הוא היה פנוי לנו לאורך כל ההתארגנות, עשה איתנו שיחות גם בוואטסאפ וגם בזום, הזמין אותנו לבקר אצלו לפני החתונה בשביל שנתכונן ביחד, וכו׳. מעבר לזה שהוא היה זמין, הוא גם היה קשוב לכל הבקשות שלנו. גם בסגנון המוזיקה, גם במטרות שלנו במסיבה, וגם לשינויים ובקשות של המשפחה המורחבת אפילו כשהגיעו שעות בודדות לפני תחילת האירוע. He didn't miss a beat.ועכשיו לחלק המרכזי - איכותו כדיג׳יי. אנחנו הסברנו לנדב שמעבר לסטייל מוזיקה שאנחנו אוהבים, הכי חשוב לנו שהקהל ירקוד מרצונו האישי בגלל שהמוזיקה תהיה מותאמת לזה. היינו בהרבה חתונות ששילוב של הדיג׳יי וסוג המוזיקה גרמו לרוב האורחים לא לרקוד, ואלו שכן רקדו לפעמים עשו את זה בצורה מאולצת. אנחנו רצינו שאצלנו זה יבוא בטבעי לאורחים. זה קשה מאוד - יש גילאים שונים של אורחים, לכל אחד יש סגנון מוזיקה שהוא אוהב, ורמות האנרגיה של הקהל משתנים בלייב. ולמרות המשימה הקשה, נדב פשוט עשה עבודה מושלמת. כולם רקדו אין סוף, לא היית אפילו שניה של זמן אוויר מת. זה היה מדהים. ומלא אורחים דיברו איתנו על איכות המסיבה כמשהו שהם לא חוו אף פעם בחתונה.גם לפני המסיבה, עשינו הרבה מאוד דברים בין לבין שהיה צריך הפעלת מוזיקה בדיוק בזמן ולכבות אותה בזמן. הוא עשה את כל זה מושלם.לסיכום - הוא היה די-ג׳יי מושלם.
הצג עוד

inbar   כתב/ה חוות דעת לפני יומיים
100 מתוך 100
איזה ערב מטורף זה היה! מהשיר הראשון ועד האחרון! נדב פשוט הרים את הרחבה בצורה שלא רואים כל יום. האנרגיות, הווייב, המעברים בין הסגנונות, הכול היה פשוט מושלם. הצליח ליצור איזון מדויק בין כל הז’אנרים כך שכל אחד מצא את עצמו נהנה ורוקד בלי הפסקה.התגובות לא מפסיקות להגיע גם ימים אחרי, כולם מדברים על המוזיקה, על האווירה, ועל כמה שהכול היה מתוקתק ומותאם בדיוק לקהל.אפשר ממש להרגיש שהוא אוהב את מה שהוא עושה! כל ביט, כל מעבר, כל רגע היה מתוכנן ומבוצע עם תשומת לב מדהימה לפרטים.נדב תותח, מקצועי, עם נשמה של אמן ואנרגיה של מסיבה אינסופית!
הצג עוד

Shoval   כתב/ה חוות דעת לפני שבועיים
100 מתוך 100
חוויה מושלמת!!!פשוט בנאדם שמבין ונושם מוזיקה, קורא את הקהל בצורה מושלמת! כל האורחים נתנו פידבקים טובים על נדב!

עופר משה וירדן דור   כתב/ה חוות דעת לפני 3 שבועות
100 מתוך 100
היי נדבלא שהיה לנו ספק לרגעאבל שמע, אתה באמת הכי טוב שישיש לקרוא את הקהלויש לקרוא את הפאקינג קהל!!!!/&:(:(-?.?&:@:83(הרמת את הגג שם לשמיים, ובטח שאותנו, ונגעת בכל מי שהיה ברחבה מכל גיל ומגוון.אתה פשוט יודעמוזיקלית, אנושית, חבריתיש בך את כל המכלולתודה על הכלעל הסבלנות גם כששיגענו אותךעל הצחוקיםעל המקצוענות 100מחכים כבר לבוא להופעהמוכנים גם סתם לקפוץ לעוגיות 😜
הצג עוד

אריאל   כתב/ה חוות דעת לפני 4 שבועות
100 מתוך 100
נדב היה פשוט מושלם! מהשיחת טלפון הראשונה, הכל זרם, היה ברור שמדובר במקצוען שיודע לעשות מוזיקה ולהרים את האנשים. סמכנו עליו בעיניים עצומות והייתה מסיבה מטורפת. נשארו גם צעירים וגם מבוגרים כמעט עד הסוף (שישי הצהריים), כי כולם פשוט רקדו והיה להם כיף! החברים לא מפסיקים לדבר על המוזיקה ואנחנו ממש שמחים על הבחירה :) תודה!
הצג עוד

Nicole   כתב/ה חוות דעת לפני חודש
100 מתוך 100
הגענו לנדב מהמלצות, ומאוד מהר בפגישה הבנו שאנחנו בידיים מצויינות! אנחנו זוג שמאוד מבין והיה לנו חשוב שישלב כמה עולמות וסגנונות בהתאם אלינו, לקהל, והוא עשה את זה ביד רמה!הכל בצורה הכי מקצועית, 0 טעויות. הבחירה הכי טובה שלנו!

Keren   כתב/ה חוות דעת לפני חודש
verify
100 מתוך 100
נדה היה הדי ג׳י בחתונה שלנו והיה פשוט מושלם! מהרגע הראשון הוא הצליח להרים את הרחבה ולהחזיק את האנשים על הרגליים עד השעות הקטנות. המעברים בין השירים היו חלקים וקולחים, והוא ידע לקרוא את הקהל בדיוק ולבחור את המוזיקה המתאימה לכל שלב בערב. בזכותו האווירה הייתה מושלמת ואנרגטית, וקיבלנו אינסוף מחמאות מהאורחים. ממליצים עליו בחום!הבאנו גם נגן סקסופון ונדב ידע להשתלב איתו בצורה יוצאת דופן ולהתאים את כל השירים ככה ששניהם יהיו אחד וירימו את הרחבה!!
הצג עוד

nitzan   כתב/ה חוות דעת לפני חודשיים
100 מתוך 100
הכי מדהים שיש אדיב מקצועי ומוזיקה זורמת בורידים שלו הוא חי ונושם את הקהל ומבין מתי לעשות כל דבר.לא יכולנו לבקש יותר טוב מזה
הצג עוד

שחר   כתב/ה חוות דעת לפני חודשיים
100 מתוך 100
הופיעה אצלנו נבו זזון jato אני מכיר אותו המון שנים וידענו שזה האיש אני מבטיח שלא תמצאו בחור כזה שיודע לנגן את האווירה שלכם במסיבה בדיוק כמו שצריך בחור רציני עם המון ידע וניסיון ניגן על במות ענקיות ומביא איתו את האנרגיה שצריך בשביל לעשות ערב קצה של מסיבה אמיתית!!!
הצג עוד

עמית   כתב/ה חוות דעת לפני חודשיים
verify
100 מתוך 100
נדב זיגלמן!!! מה נגיד ומה נאמר???? הדיג׳יי הראשון והאחרון שפגשנו כי אחרי רבע שעה במשרד שלו שנינו הבנו שזו הבחירה הכי טובה שנוכל לעשות!! הליווי המקצועי, האנרגיה הנינוחה והמקצועיות המטורפת שלו פשוט כבשה אותנו. לאורך כל האירוע הוא החזיק את הרחבה בצורה לא נורמאלית, לא זכור לי רגע שלא רקדנו! עד עכשיו אנחנו לא מספיקים לקבל מחמאות על הדיג׳יי המטורף שהרים את הרחבה שלנו לגבהים אחרים שאנשים לא הכירו. מעבר למקצועיות המטורפת שלו, הרגשנו שהתהליך כולו מתנהל עם חבר שאנחנו סומכים עליו בעיניים עצומות. מבחינתנו הדבר ה כ י חשוב בחתונה הוא הדיג׳יי- הוא זה שיקבע אם האירוע יהיה טוב או לא אז לא היה לנו ספק שזו תהיה הבחירה הכי משמעותית. תודה לאלוהים שמצאנו אותו כי לא יכולנו לבקש יותר טוב מזה!!!
הצג עוד

להמשך גלישה באתר
up