

דיג'יי פיצי | DJ Pitzi | תקליטנית לאירועים
תקליטנים / DJ
96
99
מתוך
100
לפי
84
מדרגים





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
פיצי פשוט וואו!נפגשנו עם הרבה djים לפניה, והפגישה איתה וכל התקשורת הייתה ממש נעימה.שיר ממש קשובה והיה כיף גדול לעבוד ביחד על החתונה שלנו.בסוף המסיבה עצמה הייתה מטורפת! כולם רקדו לאורך כל הערב ואנחנו נהננו מאוד מהמוזיקה ומהאווירה
פיצי המדהימה! אין מילים לתאר.התאהבנו בשיר מהרגע הראשון!!!!השרתה עלינו אווירה כל כך טובה ונעימה כבר במפגש הראשוני, שהיה יצירתי במיוחד :)כל כך שמחים שבחרנו בה!!!ביום האירוע היתה פשוט מדהימה, ידעה להתאים את עצמה אלינו וגם לקהל.פיצי ידעה ממש לכוון אותנו לאורך כל הדרך והיא באמת אדם מדהים מעבר להיותה די-ג'יי מקצועית.היה לנו כל כך כיף! ממליצים מכל הלב ❤️❤️
וואו! בן זוגי ואני לא אנשים שרוקדים או אנשי מסיבות ופיצי פשוט הרימה אותנו ברמות! לא ירדנו מהרחבה!כבר מהשיחה הראשונה ידענו שיש חיבור וששיר מבינה אותנו, וגם ברגע האמת בחתונה- היה מדהים! רקדנו בטירוף, הרחבה כל הזמן הייתה מלאה והיה פשוט כייף!

100 מתוך 100
אין מילים בכלל לתאר, הייתי כאורחת ב2 חתונות שלה לפני, והיה לי ברור שהיא האחת שתהיה גם אצלנו!מעבר לזה שהיא הכי מקצועית שיש, מרימה בטירוף, קשובה לזוג ולקהל היא מחוברת לזוג! וחד משמעית אפשר לומר שאנחנו נהיינו חברים.התחתנו בספטמבר בזיכרון יעקב בזמן הכי מתוח שהיה בצפון, הייתה התלבטות אם לדחות או לא, ופיצי הייתה איתנו בכל החלטה שנבחר, כאלו אנשים אתם רוצים שיהיו אתכם ביום הזה, אנשים שהם קודם כל בני אדם וזו לגמרי פיצי!!
ההמלצה הכי חמה שאני נותנת מכל הספקים בחתונה!! מומלצת בחום, אש אש ולהבה!לא יכולנו לדמיין טוב יותר! החל מהנועם, המקצועיות והסבר הפנים של הפגישה הראשונית, דרך התכתבויות עד החתונה, וכמובן לאורך הערב - פיצי היא הבחירה הכי טובה שזוג יכול לבחור בשביל עצמו. כשסגרנו עם פיצי היינו בחו"ל (לעבודה), ואת הפגישה עשינו בזום. היא הייתה סופר זמינה, סופר קשובה. היה לה חשוב להבין את הטעם שלנו, ולדעת מה חשוב לנו ובמה להתמקד. הסברנו שהקהל שלנו הוא מאוד מגוון, ושצריך למצוא מוזיקה שתרצה את כולם, ובכזו חינניות היא הצליחה בענק!ביום החתונה היא הגיעה מוקדם, עם עזרה, כי היה לה חשוב לוודא שהכל מוכן ומסודר. אני אוהבת אנשי מקצוע אחראיים. ובאמת שהכל זרם בקבלת פנים. והכי חשוב: הייתה מסיבה משוגעת! קיבלנו אינספור מחמאות על המסיבה. כולם רקדו! צעירים, מבוגרים, היפסטרים, אוהבי מזרחית... היא קלעה בול. בקיצור, ממליצה בחום!!!
טוב אז ההמלצה הכי חמה שלנו מכל החתונה היא על שיר המדהימה!!! אני ממש לא ידעתי איך לגשת לבחירה והיה לנו קשה להגדיר את הטעם שלנו, והאמת באתי ממש בבאסה לפגישה, שיר מיד הרימה לנו גם באווירה וגם ביחס, תחושה מיידית שלמרות שאנחנו לא מכירים - כל כך אכפת לה מאיך נרגיש ושנהיה הכי מרוצים. שיר עשתה לנו שאלון כיפי שעזר גם לנו להגדיר את הסגנונות, וגם נעזרה בפלייליסטים שהכנו...לאורך כל הזמן פשוט הרגשנו כמה שיר קשובה אלינו ולרצונות שלנו, זמינה לכל דבר ונותנת תחושת ביטחון. לא נתקלנו בעוד שם מפוצץ עם אגו בשמיים שבא לעשות עלינו קופה ולהריץ פס ייצור, אלא פשוט במקצוענית שיודעת את העבודה ואפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. מלא תודה ואהבה!
שיר הייתה מדהימה והיה לנו קליק מהרגע הראשון. מאד התלבטנו אם אנחנו רוצים לקחת דיג'יי ואחרי השיחת טלפון הראשונה איתה היה ברור שכן!הליווי והדיוק המוזיקלי לאירוע שלנו היה מעולה ומרגיע, והכל באווירה שמחה וטובה. בארוע עצמו פשוט לא הפסקנו לרקוד וכולם אמרו שהיה הכי זורם וכיף שיש.

100 מתוך 100
הוזמנו לחתונה של חברים ופיצי היתה התקליטנית, אני לא רוקדת בכלל אך באותו ערב השתגעתי, זרם לי ככ. יום אחרי אמרתי לארוסי שהיא הולכת להיות הדייגי אצלנו באירוע. לצערנו תחילה היתה תפוסה בתאריך שלנו אך לבסוף התאריך התפנה וסגרנו איתה. וזו היתה ההחלטה הכי טובה שיש. אחרי שבדקתי עשרות אופציות לפני זה - אף תקליטן לא זרם איתנו ועם הרעיונות שלנו היא לחלוטין קיבלה וזרמה איתם. היא עשתה לנו אירוע מטורף. מקצועי. היתה פשוט קשובה ומרימה, קלטה את הקהל ואם היתי מתחתנת שוב אני בהחלט היתי לוקחת אותה שוב ושוב ושוב!!!!! היא פשוט אלופה וההמלצה הזו היא באמת מכל הלב. תעשו לעצמכם טובה ותסגרו איתה את החתונה שלכם, אתם תודו לי אחרכך
תודה לפיצי על החיוך, הסבלנות, התשומת לב לפרטים הקטנים ובעיקר זה ששמת אותנו במרכז . תודה על הכל !!
הגענו לשיר לגמרי במקרה, דרך המלצה רנדומלית- וזכינו באשת מקצוע נעימה, מסורה וסופר מקצועhת. כבר בפגישת ההיכרות הרגשנו בטוחים ונינוחים- שיר הכווינה אותנו עם שאלות ונושאים, ומיד הרגשנו שאנחנו בידיים טובות.בתקופה שעד החתונה פתחנו קבוצת וואטסאפ שבה שיתפנו שירים, שאלנו שאלות והצפנו מחשבות. שיר הייתה זמינה לנו, וידעה לתת תשובות מהירות ומרגיעות.ובמהלך החתונה- ואוו. האווירה ששיר יצרה בעזרת המוסיקה שניגנה הייתה כל כך מיוחדת- האורחים לנו עדיין אומרים לנו כמה היה קסום.הריקודים עברו לנו ברגע, וכל הזמן כל החברים שלנו רקדו והיו מאושרים. שיר ניגנה הרבה שירים לבקשת האורחים שלנו (וכולם אמרו לנו כמה היא הייתה מקסימה והקשיבה לבקשות שלהם) אבל נתנה את הטון הייחודי שלה. לאורך כל האירוע היא ניגשה אלינו כמה פעמים, חיבקה אותנו, שאלה איך אנחנו, רקדה ושמחה איתנו. יש לנו המון זיכרונות יפים ומתוקים מהחתונה שלנו- והמון בזכות שיר! שיר היא ד'ייגי בחסד, אבל יותר מזה היא אישה טובת לב שמחייכת לעולם וזכינו בה שהייתה איתנו ביום המרגש שלנו. תודה שיר ❤️