כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

פיור

פיור

מסעדות איטלקיות
טלפון:037411381
0
66 מתוך 100
לפי 3 מדרגים
צור קשר צור קשר עם בית העסק share facebook share אהבו 0 like
מועדפים לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק דווח על בעיה בכרטיס העסק לעסק זה יש חוות דעת מוסתרות סימן שאלה
  • לפי בקשת בית העסק.
  • חשש להוצאת דיבה, לשון הרע ותביעה.
  • לא הצלחנו לאמת את זהות כותב חוות הדעת.
  • חשש לחוות דעת לא אמיתית.

ערוך את פרטי העסק
  • מידע נוסף
    more details
0 תווים (35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
arrow שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:

דירוג רמקול דירוג
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
ארינקה   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
80 מתוך 100
יום שבת ,מול הדוכנים במתחם הסינימה סיטי ,נתקלנו בחלון ראווה המציג בפירוט מאיר עיניים  תפריט של מסעדה איטלקית ששמה Pure"". המיקום המדויק- בין ה"טמפל בר" ל"בלאק".  נכנסנו לחלל נעים וחמים דומה לזה של דיינר אמריקאי-מקומות ישיבה מעץ כבד,כורסאות חומות עם ציפוי סינטטי דמויי עור ,טפטים ותאורה.   ,הזמנתי :סלט גונרגנזולה- גבינה כחולהתפוחי עץ,חמוציות,אגוזים,חסה,תאנים ברוטב בלסמי –חמצמץ,מלוח ,מתקתק- שילוב נפלא. . בן זוגי, קיבל: מרק בטטה במבצע –בתוספת של 5 ₪  (בהמלצת המלצרית )– בינוני מינוס -מים בצבע כתום , מתקתק, סתמי, סלט עוף-סלט ירקות טרי מחסה,עגבניות,בצל ומלפפונים, הכול חתוך דק ולמעלה 2 רצועות רחבות של חזה עוף-לא טעמתי ,אך ממולי נשמע הנהון של הסכמה והנאה מסוימת- מנה לא מתוחכמת ולא מתחכמת אך טרייה ומתובלת כיאות, בהחלט סיפקה את הסחורה. קיבלתי, בתוספת לסלט שלי פוקצ'ה על קרש עגול בתוספת מטבל שמן זית ועגבניות-הבצק היה טעים וקריספי.   שתיתי שוקו חם עם קצף ומולי-מים מינרלים. לא אהבתי אצל הספק אקוסטיקה גרועה –רעש ממתחם הסיטי.כדאי לבצע הפרדה בין חלל המסעדה לחלל הקניון. אני רוצה לציין שהשירות היה מהיר ואדיב, למרות שהמסעדה הייתה עמוסה. סה"כ  שילמנו 116 ₪ לא כולל התשר. נהנינו מבית קפה מסעדה סביר ואף למעלה מכך.
הצג עוד

tristery   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
60 מתוך 100
מדובר כאן על מסעדה איטלקית הממוקמת ב"סינמה סיטי" הישן בגלילות,ומציעה תפריט הכולל פוקצ'ות, פסטות, לזניות, סלטים ועוד. בדר"כ היינו מתחמקים/מדלגים על המסעדה הזו למרות שאנחנו כמו חברים במועדון "הצופה המתמיד"(המצאה רלבנטית שלי...) במיתחם הסינמה הזה,כי היינו רגילים והעדפנו לצאת ממנו אחרי סרטים ולהמשיך למסעדות חיצוניות ברחבי ת"א/הרצליה,וגם כי כשהיינו חולפים ליד "פיור"- הוא לא היה קורץ לנו להיכנס בשערו(יותר ריק מאשר מלא באנשים,וגם מעוצב משעמם יחסית). אבל כמה אפשר להתעלם ולא לנסות לתת צ'אנס למסעדה שאתה כבר במילא נמצא לידה,והיא על בסיס המטבח האהוב ביותר עלינו,האיטלקי ? מה עוד שהיתה כבר חוות דעת ראשונית לא רעה ברמקול של "תל אביבית נמרצת"... אז "נישברנו" וניכנסנו(מדובר על אפריל השנה)-ולא התאכזבנו מהחלטתינו.  מקום יש בשפע-הישיבה נוחה ומרווחת-אין צפיפות בין השולחנות-המוסיקה היתה נעימה-השירות היה טוב- והכי חשוב,האוכל היה טעים ! טיפים:מי שמתקשה לוותר על בשר בעיקרית(כמוני !) ורוצה למצוא אותו גם במסגרת המאכלים האיטלקיים-         שילך על "סקלופיני אומבריה"(על בסיס ניתחי עוף) שלקחתי בעצמי.יופי של מנה-גם בגודלה ובעיקר  בטעמה !! צילום שלה כאן בסוף למטה.         מנה נוספת שלקחנו היתה "פנה פרימה ורה",שהיתה נחמדה,אבל לא יותר מזה.         המלצה חזקה נוספת היא למנה ראשונה/תוספת של "תפודים בלימון ופלפל"-רעיון מקורי ומוצלח.        מיץ התפוסים הסחוט היה טעים,והבירה (טובורג) השתלבה נהדר עם האוכל.         לסיכום:אם אתם במילא יוצאים לסרט ב"סינמה סיטי" בגלילות,כנסו לאכול שם.לא כמקום לחזור אליו השכם וערב,אבל לדגום ולשנות,זה בהחלט אפשרי שם.             (ותודה לששת על חלק מהצילומים כאן...)  
הצג עוד

תל אביבית נמרצת   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
60 מתוך 100
  הגענו בשעה 19:30 לסינמה סיטי שכבר מזמן הפך למרכז קניות עם דוכנים של סחורות מיותרות ומצאנו שכן חדש במתחם: PURE – ביסטרו איטלקי. המקום היה ריק לגמרי, ב-21:30 כשעזבנו כבר לא היה מקום פנוי לשבת.   מסעדת PURE  נמצאת בדיוק בין ה- temple bar לבין הblack- בקו ישר מול הכניסה הראשית לסינמה סיטי. אחרי שמסיימים לעבור על פני שורת הדוכנים המעיקים נתקלים בשלט ירוק זועק של PURE שמזמין אתכם להיכנס לחלל המרווח של המסעדה עם בר גדול באמצע ושלל אפשרויות ישיבה. שולחן עם כיסאות, שולחן נמוך וספות רכות ועמוקות, שולחן צמוד לקיר עם ספות מרופדת משני צדדיו סטייל דיינר אמריקאי, עם איזה מצב רוח שלא תבואו, תמצאו לכם את פינת החמד שלכם. הקירות במסעדה קושטו בטפטים בצבעי פסטל והדבר היחיד שהיה חסר לי בעיצוב של המקום זה וילונות או כל פיתרון יצירתי אחר שיחשיך את החלונות בקדמת המסעדה על מנת לייצור ההפרדה בין החלל המואר של הקניון לבין חלל המסעדה כדי שיהיה אינטימי יותר.   מדובר בביסטרו סטייל בתי קפה של הרשת המיתולוגית "קפולסקי". לא יומרני ולא פלצני ומציע מבחר מנות שבאמת יתאימו לכל נשמה ישראלית שהיא חלק מ"הקהל הישראלי" שאוהב הרבה, פשוט וטעים כמו בבית.   בהתחלה טעמנו מרק תירס סמיך מצד אחד אבל עם גרגרי תירס מצד שני. המרק הגיעה מקושט בנשנוש נחמד בצורת מקלון לחם קריספי שהיה כיף לטבול בתוך המרק. אהבתי מאוד את המרקם החלק של המרק וקצת פחות את טעמו בגלל נוכחות מוגברת של קמח.   יחד עם המרק הוגש לשולחן גם לחם הבית סטייל פוקאצ'ה על קרש עץ.  חצי ירח של לחם, עם "בטן" נפוחה בחלקו העליון ומלח גס מעליה בשביל הקישוט, היה חמים טרי ושחום קלות ולידו הוגשה לנו גם צלוחית טבילה עם שמן זית איכותי חומץ בלסמי ועגבניות מיובשות.   טעמנו גם שני סלטים. סלט קיסר עם גבינת פקורינו מדהימה, קרוטונים קריספיים ענקיים תוצרת הבית, עלים טריים של חסה רומנית ורוטב קיסר סמיך וטעים. כל המרכיבים סודרו על הצלחת בצורת שתי וערב וסביבם פוזרו כמה חצאי עגבניות שרי. מנה נפלאה. הסלט השני שטעמנו היה סלט גורגונזלה (49 ₪ ). מנה מוצלחת שמשלבת בתוכה מבחר רחב של טעמים. חמוציות מיובשות תרמו את החמיצות, גבינה כחולה את המליחות והחריפות, תאנים מיובשות את המתיקות, תפוחי עץ ועלי חסה רומנית את הפריכות ורוטב ויניגרט על בסיס שמן זית בתוספת אגוזי מלך שפוזרו מלמעלה חיברו יחד את כל הטעמים בפה.   טעמנו גם מפוקאצ'ת מוצרלה (ׁ39 ₪ )עם חציל ופלפל אדום קלויים, רוטב פסטו, פטה צאן ורוקט. הפוקאצ'ה כמו הלחם גם כן הוגשה על קרש עגול בגודל של פיצה אישית. הבצק של הפוקאצ'ה הזכיר לי את הבצק של הלחם שקיבלנו קודם לכן אבל הפעם הוא היה ללא הבליטה השחומה ואירח מעליו תוספות טעימות.   למנות העיקריות הזמנו מנה של רביולי ממולאים עם גבינות ברוטב סמיך של שמנת ותרד. הבצק של הרביולי היה רך וטעים אבל אני אישית הייתי בוחרת בצורה אחרת מריבועים סטנדרטיים שקיבלנו. המילוי שלהם היה בעל טעמים מאוד דומיננטיים של גבינות והרוטב השתלב מצוין עם התרד. מאוד אהבתי גם שהרוטב לא הציף את הצלחת אלה נכח ממש בעדינות בין ריבועי הרביולי.   מנה נוספת שהגיעה לשולחננו הייתה לזניה ראגו (49 ₪ ). בשר הראגו בין שכבות הפסטה היה מטובל כהלכה, רך וטעים מאוד אבל רוטב העגבניות שנח לו מעל הלזניה היה משום מה כתום ובטעמו הזכיר יותר את הבטטה. המנה הסתיימה בשכבה מאוד נדיבה של פרמזן מגורד דק. כול המרכיבים של המנה היו טעימים אבל הפסטה הייתה לטעמנו ולצערנו מבושלת מדי.   לקינוח הזמנו פאי תפוחים עגול ושחום שמעליו קישוט של פירורי בצק פריכים. יחד עם הפאי קיבלנו גם כוס מרטיני מלאה בגלידת ווניל נימוחה מנוקדת בנקודות שחורות של וניל. הפאי היה טרי וחמים, סוג של גרתן עגול מבצק פריך שממולא בתפוחי עץ ספוגים באיזה סירופ ואפויים.   מה אני אגיד לכם, מסעדת גורמה זה לא, אבל ביסטרו שמגיש אוכל עם נגיעות איטלקיות בשילובים ישראלים, כן! ועוד איך. המלצרים (לבושים בתלבושת מוקפדת) נתנו שירות נעים אדיב וזריז מאוד ובסך הכול מההתרשמות שלי, מדובר בשדרוג נחמד למה שהיה פעם בית קפה סתמי שהגיש טוסטים וקפה. משיחתי עם מנהל המקום הבנתי גם כי  מלבד הסלטים הטעימים והלחם המעולה שמגישים שם חוץ מהפסטות, יש למסעדה גם תוכניות להוסיף בעתיד מנות נוספות על מנת להכניס "ייחודיות" לתפריט, כך שיש למה לצפות.
הצג עוד

להמשך גלישה באתר
up