כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

עמליה בקשי מאפרת מקצועית

עמליה בקשי מאפרת מקצועית

איפור כלות
טלפון:020523433077
94
99 מתוך 100
לפי 3 מדרגים
צור קשר צור קשר עם בית העסק share facebook share אהבו 0 like
מועדפים לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק דווח על בעיה בכרטיס העסק לעסק זה יש חוות דעת מוסתרות סימן שאלה
  • לפי בקשת בית העסק.
  • חשש להוצאת דיבה, לשון הרע ותביעה.
  • לא הצלחנו לאמת את זהות כותב חוות הדעת.
  • חשש לחוות דעת לא אמיתית.

ערוך את פרטי העסק
  • מידע נוסף
    more details
0 תווים (35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
arrow שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:

דירוג רמקול דירוג
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
Lihi   כתב/ה חוות דעת לפני שבועיים
verify
100 מתוך 100
וואו אין לי מילים לתאר כמה עמליה איפרה אותי יפה, אני בדרך כלל לא מתאפרת וחששתי שזה ייראה לא אני או מוגזם ועמליה ידעה לאזן את זה באופן מושלם, האיפור כל כך החמיא לי, הוא לא היה עדין בהכרח אבל הוא היה מושלם בשבילי, הרגשתי בנוחות, והכי זוהרת ויפה בעולם. בנוסף עמליה משרה אווירה כל כך כיפית, קלילה, נעימה ויודעת לתת לך את החוויה המושלמת. ממליצה ברמות.
הצג עוד

Michal   כתב/ה חוות דעת לפני 9 שנים
verify
100 מתוך 100
את עמליה זכיתי להכיר דרך אחותי והחיבור היה מיידי. לאחר 3 איפורי ניסיון אצל מאפרות אחרות מצאתי את זו שקלטה את הסגנון העדין שהיה לי בראש והצליחה לממש אותו. עמליה איפרה אותי פעמיים, לצילומי זוגיות טרום החתונה ולחתונה עצמה ובשתי הפעמים הרגשתי יפהפיה בזכותה. ביום האירוע היא הדביקה אותי ברוגע, בחיוביות ובחייכנות שלה ובזכותה היתה לי התארגנות סופר מהנה. בנוסף היא איפרה את אחותי ואימי שגם הן היו מרוצות מאוד :) תודה עמליה ונשיקות.
הצג עוד

טולירי   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
100 מתוך 100
אל עמליה המדהימה הגעתי בעקבות הספרית שלי שעובדת איתה.עשיתי איפור ניסיון שהיה מדהים ומיוחד וניתן היה לראות שעמליה מאפרת בצורה מאוד מקצועית.לאחר 2 אפשרויות של איפור בחרתי באחת מהן.לאחר מכן הייתה לי התלבטות לגבי האיפור כיוון שביומיום אני לא מתאפרת בכלל ועם איפור נראיתי לעצמי מישהי אחרת לגמרי.דיברתי עם עמליה לגבי ההתלבטות שלי והיא הרגיעה אותי שאין לי מה לדאוג והאיפור ביום החתונה יהיה בדיוק כמו שאני ארצה.היא לא איכזבה אותי בכלל :) האיפור היה עדין ויפיפה בדיוק כמו שרציתי, עם נוכחות אבל לא מוגזמת.הייתי מאוד מאוד מרוצה.האיפור החזיק מעמד לאורך כול הערב,ולמען האמת אחרי החתונה נסענו לבית מלון והלכתי לישון עם האיפור וקמתי איתו בבוקר כאילו שלפני רגע איפרו אותי.אני ממליצה על עמליה בחום!
הצג עוד

להמשך גלישה באתר
up