0
99
מתוך
100
לפי
1
מדרגים
צור קשר עם בית העסק
אהבו
0
אהבתם את העסק?
לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:
דירוג רמקול
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
100 מתוך 100
"הפיצה", בעלת השם החד משמעי הזה, נפתח בבוגרשוב פינת פינס במבנה חמוד לפני שנה וחצי שנתיים. בשונה מאחיותיה הרשתות עיין ערך עגבניה, מדובר במשהו הרבה יותר חם. לפיצות של פיצה, אין טעם של רשת. האמת שמסיבות השמורות עימי, בחרתי עד לפני כשנה להתעלם מההמלצות שקיבלתי, ומפאת ספירת קלוריות קיצונית נמנעתי. אבל אז הגיע היום הנורא, לכאורה, בו הכל קרה. שבתי מחו"ל וגיליתי שבצעד מטומטם במיוחד, מחקתי לעצמי את כל התמונות במצלמה. יום שלם הסתובבתי בבית לא מצליחה לעכל את הצעד הנורא שעשיתי ובכלל מתוך צער, לא מצליחה לעכל דבר כהגדרה. כעבור כמה שעות שיתפתי את א' במקרה, והוא כמו חבר טוב ניסה להרגיע. "חכי" הוא אמר "חכי. כל עוד לא פירמטת את הכרטיס, זרקת אותו לייאור או העלת אותו בלהבות, יש לך סיכוי לגאולה. טו מייק א לונג סטורי שורט, שעתיים אח"כ שיחזר גאון המחשבים תשעים ושמונה אחוזים מהתמונות. העובדה שברובן נחשפתי כאוכלת, שותה ומשתכרת, עשתה אותנו רעבים, כמו גם העובדה שבשל תיסכולי הרב, לא הצלחתי להכניס דבר לפי באותו היום. "עכשיו" הכרזתי מלאת תודה, "עכשיו אני מזמינה אותך למסעדה!!!". א' הודה לי בנימוס. "אם את מתעקשת" הוא לחש "בואי לפיצה" ואני נשמתי לרווחה שהוא לא בחר במול ים. מסתבר שזו באמת לא סתם פיצה. זו משפחה. לא אפרט את השריטה שלי, רק אומר שאכלתי פיצה אחרי שנים של המנעות ולא, לאו דווקא בגלל זה, זה כל כך היה טעים. הפיצות ב"הפיצה" מגוונות, על בצק דק יחסית אבל לא דק מדי. להרכבה עצמית או בעלות מבנה מוצע. הן יצירתיות, אישיות/זוגיות, מוכנות ברגע ההזמנה בלבד, גדולות (מגש עגול, כן?), משביעות, חמות, מתובלות בכיף ובאהבה. לכל שולחן מוגשת צלוחית רוטב אדום מעולה עם נגיעת חריפות ירקרקה ותבלינים. אתם יכולים לשתות איתה כוס יין טוב, או להתפרע עם דיאט ספרייט. הצוות החם מקפיץ לכם את הבצק מול העיניים ובחיי שרואים כמה שהם אוהבים את מה שהם עושים. מה שהכי חשוב מבחינתי הוא שלמרות השם המחייב (להלן: "הפיצה"), יש להם גם פסטות שטרם ניסיתי, מרקים שאומרים שהם טובים (יש גם קייציים) ובעיקר סלטים משודרגים כמו למשל זה עם הטונה. אני אגב, אוהבת לשפוך עליו את הרוטב האדום עם הנגיעה הירוקה של הפיצה, או סתם לאכול את הרוטב בלי כלום. מאז אינצידנט המצלמה, לא ירדתי שם על פיצה לבד, אבל הבאתי אחרים שיתענגו וזכיתי לציון לשבח על בחירתי. אני מצידי, גזרתי על עצמי סלט ובאתי על מסופקי. חומצה, גם כשסתם בא לכם להרגיש שמישהו מחייך אליכם ורוצה בטובתכם, כניסה לחצי שעה ל"הפיצה" תעשה את העבודה.