

44
85
מתוך
100
לפי
16
מדרגים





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

20 מתוך 100
כבר כמה חודשים שאנחנו מחכים לכספים שלא הוחזרו לנו.בושה מצידכם לתת שירות גרוע ועוד לשלוח לי פרסומת בשביל שנעשה דיל לחופשה?זה לא יתכן דבר כזה.אתם מרמים אותנו (הלקוחות שרוצים לצאת לחופשה דרככם ).זאת לא הדרך לרכוש לקוחות.זאת הונאת לקוחות.לא ממליץ לעשות דילים אם רמאים.שזה חברת "איסתא".בושה וחרפה שאתם עושים לנו עוול .תפסיקו לשלוח פרסומות שלכם.אתם לא שווים את זה.

20 מתוך 100
בחודש פברואר רכשנו 4 כרטיסי טיסה לאמסטרדם עם מלון לתאריך 5/4
נכון להיום זהו המצב:
1-מגיפת הקורונה שדורשת לבודד אותנו
2-נתב״ג סגרו את טרמינל 1 (משם אנו אמורים)
עד לרגע זה לא קיבלתי תשובה לגבי ביטול/החזר כסף..פשוט בושה של חברה

30 מתוך 100
שהם חזרו אלי כי לא ביצעתי הזמנה עד הסוף דרך האתר כי יצא לי יקר מידי . הם לי בטלפון שאקבל את הטיסה עם מזוודה גדולה ו2 קטנות במחיר מסוים סגרנו על העיסקה. הגענו לשדה והתברר שאנו צריכים לשלם על המזוודות איסתא עבודמעחינו לקחו את הכסף יש שיחות. מוקלטות וזה לא מעניין אותם. זוועה שירות גנבים

20 מתוך 100
הזמנתי 2 כרטיסי טיסה לניו יורק באתר אח"כ קיבלתי מייל שאין את הטיסה העיסקה מתבטלת ואני לא יחוייב אחרי זה ראיתי חיוב באשראי התקשרתי לבטל אין עם מי לדבר עשיתי ביטול עיסקה ומאז הם מאיימים עלי..
אתר של רמאים שומר נפשו ירחק.....
אל תתעסקו איתם אם אכפת לכם מהחופש ומהכסף שלכם!!!

20 מתוך 100
ההורים שלי ברגע זה בפאפוס במלון מזעזע מרוחק בהרבה ממה שאמרו להם ואין עם מי לדבר פשוט אין
בושה בושה
שירות מאכזב, אם אתם מעל נוסע אחד לא ממליץ.
הזמנו חודש לפני הנסיעה והושיבו אותנו בשני חלקים שונים של המטוס.
לאחר ששוחחי עם נציגת השירות נאמר כי אין מה לעשות וכי חברת התעופה אחראית על ההושבה.
מקובל, אך אינו מאמין כי כל 350 נוסעי מטוס הבואינג 787 עשו צ׳ק אין יום לפני באתר אלא זה סודר אוטומטית במועד ההזמנה.
יצאנו לטיול הולנד, בריסל ופריז מדריך שי רגב מדהים, איכותי, מעניין, אנושי, יעיל, איכפתי, לבבי. פשוט מומלץ בחום לוודא לפני הטיול שהוא המדריך.
ארוחת הבוקר בעיקר בפריז עלובה וגם כאן יצא המדריך מגדרו כדי לסייע

20 מתוך 100
אני וחברה שלי הזמנו חופשה לבורגס דרך איסתא. הכל היה טוב ויפה, סגרנו את הדיל והינו שמחות ורק חיכינו שתגיע החופשה.
כשהיינו בדרכנו למלון בהסעה שלקחה אותנו משדה התעופה, פתאום הודיעו לנו שאין מקום במלון שהזמנו ושמעבירים אותנו למלון אחר שעל פי הביקורות שקראתי עליו היה בהרבה פחות טוב מהמלון שהזמנו וכך באמת היה. פשוט העבירו אותנו בלי לשאול כלום, אם מתאים לנו או לא, ולא עשו שום מאמץ כדי להחזיר אותנו למלון שהזמנו.
דיברתי עם הנציג שסגר איתנו את הדיל והוא פשוט התנער מאחריות ואמר לנו לפנות לשירות הלקוחות שלהם. הסברתי לו שאני בחו"ל ולא יכולה לבצע שיחות רגילות בטלפון אלא רק בוואצפ, אז זה לא עזר. בלית ברירה, שלחתי לחברה מייל על כל התקרית שקרתה לנו. אמרו לי שיחזרו אלינו ביום למחרת ושהעניין יטופל. כמובן, שבסוף אף אחד לא חזר ולא ענה למייל ונשארנו במלון שהעבירו אותנו אליו שבו קיבלנו שירות ממש לא הולם ושמו אותנו בחדריפ לא נוחים (נאלצנו לעבור לפחות 2 חדרים בכל הימים שהיינו שם) ואפילו בחדר האוכל, לא הייתה מכונה עם מים, מי שרצה לשתות מים נאלץ לשלם על בקבוק!!
בקיצור, לא ממליצה להזמין דרך איסתא,במקום להגיע לטיול שתכננו עם חיוך ושביעות רצון, הגענו עם עוגמת נפש ואכזבה.
תודה רבה לכם, איסתא שהרסתם לנו את הטיול!

100 מתוך 100
דיברתי עם לנה , אישה מקסימה קודם כל , רמה גבוה של שירות , שעה שיחה אישה סבלנית עם כבוד , עזרה לי מאודדד סגרנו טיסה ומלון במחיר פגז ושדרגה לנו כמה שאפשר , תודה רבה לנה !

20 מתוך 100
הי, ביום ראשון ה 30/06/19 לפני 3 ימים הזמנתי 2 כרטיסי טיסה הלוך ושוב ללונדון לתאריך 18/12/19 וחזור בתאריך 25/12/19 עבור הבן שלי ואשתו, הכרטיסים הם בחברת אל על
אני כבר מתקשרת ושולחת פניות כמה ימים כדי לסדר הושבה + ארוחת מהדרין ולוודא שכרטיס הקלאסיק שלנו עודכן כמו שצריך עם מזוודה וכל הזמן אנ מקבלת תשובות שיש תקלה ויחזרו אליי.
זו פעם ראשונה שאני מזמינה דרככם טיסה ונראה לי שזו תהיה גם הפעם האחרונה לאור מצב השירות הלקוי שלכם.
אני משדרגת טיסה כדי שתהיה לי אפשורת לבחור מושב מראש והאפשרות הזאת נכון לעכשיו 3 ימים אחרי ההמזנה לא זמינה לי!
מבקשת בדחיפות במיידי לחזור אליי ולסדר את כל עניין הטיסות להלוך וחזור!
שלחתי להם אין ספור פניות והתקשרתי כמה פעמים ולא חזרו אליי עד עכשיו,3 ימים לאחר ביצוע ההזמנה