צור קשר עם בית העסק
אהבו
0
אהבתם את העסק?
לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:
דירוג רמקול
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
40 מתוך 100
אני לא מבקר קבוע בגירף, לא יודע למה. כל מי שמסביב דווקא כן, ואני לא. החלטתי לבדוק את המסעדה בפיתוח דווקא, כי ככה הסתדר. אני כנראה גם לא אהפוך למבקר קבוע. הגענו למסעדה עמוסה (אבל שמרנו מקום מראש), שהיה גם קשה להגיע לכיסא ולשבת, אבל בקטנה. נראה שהיו קצת מדי מלצרים, כי פשוט לא הגיעו אלינו.. מצד שני, נראה שהיו כמה מנהלי משמרת.. כמה תעשייתי :) קראנו למנהלת משמרת שקראה למלצר. הצלחה! השירות הוא הדבר הטוב ביותר במסעדה, אין לי מה לומר. מלצרים מקצועיים, נחמדים, זריזים.. אם כי המלצר הספציפי שלנו כמעט זרק עלינו את האוכל פעמיים (פעם ראשונה עבר עם שתי מנות ביד, זרק את המנה שלי והמשיך לשולחן אחר.. מי עושה את זה? ופעם שניה את הקינוח). נו. אני הזמנתי את הביפ צ`או פאן (אטריות אורז טריות רחבות עם פרוסות בקר וירקות ירוקים, 49 ש"ח). בתפריט היה כתוב אטריות עם בשר בקר, כרוב וברוקולי ועוד כמה דברים. הגיע ברוקולי אחד. אחד. האטריות היו איזה דבר מרובע (אולי החומר היה אטריות, ואולי אטריות זה כמו פסטה, מגיע בכל מיני צורות, אבל וויקיפדימה מגדיר אותן: ") הן מאכל העשוי כעין רצועה דקיקה של בצק". לא יודע. גם הטעם היה לא יודע מי והיה המון שמן. טעות, טעות, טעות. לקינוח הזמנו את הפרופיטרול (בתפריט כתוב שלוש פחזניות במילוי גלידת וניל, מוגש ברוטב שוקולד חם, 35 ש"ח, אבל מתברר שיודעי דבר יודעים שאפשר להזמין 2 בלבד, שוב, אם אפשר למה לא להגיד?) שהיה בסדר, גם הוא קצת מתוק מדי. בשורה התחתונה - אם אתם אוהבים נודלס, לא אכפת לכם אוכל שמן, להיות צפופים, ויש לכם זמן לחכות למלצר, וגם לא אכפת לכם לשלם על זה לא קצת.. אתם מוזמנים. אל תקראו לי, אני עסוק.