0
92
מתוך
100
לפי
3
מדרגים
צור קשר עם בית העסק
אהבו
0
אהבתם את העסק?
לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:
דירוג רמקול
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
100 מתוך 100
אחרי תגובה כזו.. כל מילה מיותרת. אבל בכל זאת אני לומר כמה שאני אוהב את המקום הזה...
100 מתוך 100
אז מהם המאפיינים של ההגדרה - יצירתיות?
בעיני זה אומר: ייחוד, "צבע", רבגוניות, הפתעה, חדשנות וכשרון. כן, לדעתי יצירתיות אמיתית, מבוססת על כשרון. כשרון שממנו נובעת היצירה.
אם כך, מהי בעצם ההגדרה של יצירתיות?..
לא התעצלתי, פתחתי מילון וחיפשתי באות "י" את הערך "יצירתיות". מצאתי את הערך כשלצידו תמונה של "טפאו".
מיד כשנכנסנו לטפאו ת"א בפעם הראשונה, קיבלנו שטוזה של סגנון לפרצוף. המקום מעוצב בליווי אופי וייחודיות.
חלל גדול, בר באמצע ושלל עיטורים די מגניבים. השיק אולי לא יתפוס כל אחד, אבל אותי באופן אישי הוא תפס. הצבעים, האלמנטים, האווירה, פשוט משהו אחר.
זכיתי לבקר שם 3 פעמים וכולן היו על הבר. הברמנים תמיד היו מסבירי פנים, סופר נחמדים, סבלניים ומקצועיים.
כשאני אומר מקצועיים, אני מתכוון לזה. להיות שם ברמן / מלצר, צריך דוקטורט (הרבה לדעת) ועוד קורס של שלושה חודשים באפריקה, בהנחיית 3 פילים בוגרים (הרבה לזכור).
הטפאסים הקטנים מאוד מגוונים וחלקם הגדול לוקה בשמות פסיכיים במקרה הטוב, וספרדיים במקרה הגרוע יותר. מעבר לכך, גם הקוקטיילים המיוחדים מגוונים מאוד וכוללים שלל טעמים.
נתחיל באוכל:
המגוון העשיר והיצירתי דורש מהלקוח אינטואיציה בריאה ויצר הרפתקנות מפותח. אתה לא יודע מה בדיוק הזמנת, וקשה לדמיין מה אתה הולך לקבל. אבל וואלה, מתוך חוויה אישית אני יכול לומר שאף מנה לא ממש אכזבה אותי.
אגב, הטאפסים מקוטלגים לפי סוגים, כלומר, בשרים, ירקות, מאפים וכד', כך שלפחות את הכיוון יהיה לכם :-)
בת'כלס - הטאפסים קטנים, שזה קצת מבעס, אבל עשויים באופן מוקפד. זה אומר שהטעמים עסיסיים וייחודיים והמנות מוגשות בצורה מעניינת ו"מעוצבת" (מגניב לראות את הברמנים מכינים את הקוקטיילים ו"מעצבים" אותם על המקום במהירות).
מאחר ובדר"כ מזמינים מספר טפאסים ביחד, זה יוצר ארוחה יצירתית ומגניבה. ברמת הנראות וברמת הטעם.
ומה שהכי חשוב.. זה פשוט טעים ואחר!
המלצות אישיות: סביצ'ה טונה אדומה (דג נא מקומבן), מאפה קוקה דה אספינקס, פטטס ברבס (כבר ציינתי שהשמות מחרפנים) וטפאס הבשר המנצח - סינטה קון תרס פימנטוס (נכון, עבדכם הנאמן רשם על דף).
ראוי לציין - "מיני המבורגזה" מפתה להזמין (המנה היחידה שניתן לדמיין), אבל רצוי לוותר. פשוט טעם רגיל.
קוקטיילים:
לא פחות חשוב. כל מה שציינתי לגבי האוכל, נכון לגבי הקוקטיילים. מה שתרצו, חריף, מתוק, חמוץ ועוד.
כל כיוון שתרצו, תארו לברמן ותקבלו משהו צבעוני ומגניב. המלצה חמה על - קרש ענבים ועוד מנה ספייסית חריפה ששכחתי איך קוראים לה :-) תשאלו את המלצר הקרוב למקום מגוריכם.
אז לסיכום: השילוב של המנות המגוונות והיצירתיות עם הקוקטיילים המגוונים והיצירתיים, יחד עם העיצוב המגניב, האווירה, האנשים, והשירות המקצועי והלבבי במיוחד, יוצר חוויה אחרת ונבדלת, ביחס למקומות רבים בנוף המקומי.
כפי שציינתי, לטעמי מדובר באחד המקומות המגניבים ביותר.
אזהרה לסיום - קל מאוד להיסחף עם המנות, כי לכאורה הן זולות.. הן קטנות, אז פשוט מזמינים עוד ועוד, עד ש...
חשוב - בסופי שבוע תקפידו להזמין מקום מראש.
80 מתוך 100
כדאי להזמין מקום גם אם אתם מגיעים מוקדם ונראה שהמקום ריק הוא שמור למוזמנים שאכן מגיעים בהמוניהם מהשעה 20. אני אישית אהבתי את המסעדה. כי אני אוהבת מנות קטנות. אוהבת לשבת על הבר. ואוהבת יין. הסנגריה שלהם לא מדהימה ולא מתקרבת לחוויה ספרדית אמיתית :) אבל סבירה וחביבה. אני ממליצה על מנת אספרגוס א-לה בראסה וכל מה שעם בשר אדום.