96
98
מתוך
100
לפי
260
מדרגים
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)
כללי
לאדם
דירוג רמקול
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
אודי פשוט מדהיםםםם!כבר בפגישה הראשונה הוא נתן לנו ביטחון שהסגנון הייחודי שכיוונו אליו (משנות ה-50 ועד היום, שפות שונות) יעבוד. הוא היה סופר מקצועי ומנוסה, והפך את כל התהליך למרגש וקליל.לפני שמצאנו אותו חששנו שאנשים לא ירקדו לשירים שלנו, ושהדיג'יי ייאלץ לעבור לשירים הסטנדרטיים, אבל אודי ווידא שכל שיר יעבוד (ממש ערך את הקצב של השירים כשהיה צריך) והרחבה הייתה מלאה כל הערב.הוא השקיע המון במוזיקה לפני האירוע, גם בפלייליסט של הקבלת פנים (בו שילב שפות שונות של אותם שירים כמו שביקשנו), גם בשיר לחופה שהוא ערך לאורך שצריך, וכמובן לשירים לרחבה שהיו פשוט יוצאים מן הכלל.מיותר לציין שקיבלנו אינספור מחמאות על המוזיקה אחרי החתונה.
החל מההתקשרות הראשונית עם אודי האלוף היה נעים והרגשנו שמבינים אותנו, גם אם ההעדפות המוזיקליות שלנו לא תמיד היו הכי קונבנציונליות. אודי הצליח לשלב בין הרצונות שלנו לבין הקהל, ובחתונה היו אנרגיות שיא והרחבה לא הייתה ריקה לרגע! אם אתם מחפשים די ג'יי עם סגנון מיוחד וזיקה לסגנונות מוזיקליים רבים ורחבים אודי בהחלט הכתובת
דיגיייי מהמם! הוא אכל אותה , אני הולכת לקחת אותו לכל אירוע! יצאנו מרוצים כולם רקדו ברחבה הבן אדם פשוט יודע את העבודה ואוהב את מה שהוא עושה ורואים את זה ברחבה! מרגישים
100 מתוך 100
קיבלנו המלצה על אודי בכלות אורבניות, ספציפית מה שתפס אותנו היה העובדה שהוא זורם על דברים שהם לא מיינסטרים (יפנית, רוק, מטאל וכו) כבר בטלפון הוא היה ממש נחמד, אחרי זה בפגישה הוא פשוט ידע לשלוף כל סוג של ג'אנר אומן ושיר שרצינו בחתונה עצמה הרחבה לא היתה ריקה לרגע, אם לא חוויתם בחייכם חתונה שבה יש רוק גמדים לא חייתם 😂בקיצור אני סופר ממליצה!!
בתור זוג שאוהב רוק ומוזיקה אלטרנטיבית, היה לנו חשוב למצוא דיג'יי קשוב ומבין, שידע לשלב בין זה לבין הרצונות של הקהל. אודי היה לגמרי הבחירה האידיאלית לזה - התקשורת איתו זרמה מהרגע הראשון, והוא הצליח לשלב בין העולמות בצורה מעולה שהעיפה גם אותנו וגם את האורחים. ממליצים!
אודי הדיגי המלך שלנו!!!! עשה לנו את החתונה הכי שמחה וכיפית בעולםעד היום כולם מדברים על האירוע שלנו
כבר מהפגישה הראשונה עם אודי נוצר ביננו חיבור, ובלי לשים לב ישבנו שעות ודיברנו על מוזיקה ועל טיפים לחתונה באופן כללי. אחרי שתיארנו לו את הקו הכללי שאנחנו מחפשים, אודי השמיע לנו דוגמאות והצעות לשירים, וכל אחד היה בול! ואכן במסיבה עצמה היה פשוט מטורף!!! אודי ידע לקרוא את הרחבה באופן מדהים, להחליף שירים בדיוק ברגע הנכון, לקלוע לטעם של כל הקהלים ולשלב את כל הבקשות שלנו. לא היה רגע משעמם אחד! הרחבה הייתה מפוצצת, ראו שאנשים נהנו, וגם אנחנו נהננו בטירוף.אודי שלף לנו עשרות שירים כאופציות לשירי כניסה ושבירת כוס, ואפילו שבהתחלה לא היה לנו מושג מה אנחנו רוצים, בסוף בזכותו מצאנו בדיוק מה שמתאים לנו. הוא אפילו ערך את שיר החופה שלי כך שיתאים לכניסה.לאורך כל ההכנות לחתונה, אודי היה זמין ותמיד ענה לשאלות ולבקשות. גם כשיום לפני החתונה הגענו אליו עם שינויים ובקשות אחרונות, אודי זרם איתנו. אחרי החתונה קיבלנו קובץ של כל המוזיקה החל מקבלת הפנים ועד סוף הריקודים. האורחים שלנו לא הפסיקו להגיד לנו כמה היה כיף וכמה הם נהנו!קחו את אודי ולא תתחרטו! מקווים לפגוש אותו בחתונות של חברים.
אודי היה זמין וחזר אליי במהרה, דיבר בפתיחות, הקשיב והזמין לפגישת ייעוץ. זה באמת הרגיש כאילו אנחנו באים לחבר קרוב, כל כך חם ולבבי. ממש ניכר כמה הוא אוהב את המקצוע וכמה תשוקה והשקעה יש לו לתחום! ממש היינו מרותקים מההסברים!הוא היה קשוב אבל גם ידע לייעץ ולתת את דעתו, זרם, תמך בכל התהליך. ובאירוע- וואוו נהנינו בטירוף מהמוזיקה ומההתנהלות המקצועית, סבלנית ועוטפת!!! אין מילים…אוהבים אותו ממש!!!
100 מתוך 100
וואו איך אפשר להתחיל?מסתבר שאודי היה ה-dj בעוד אירועים של המשפחה ולא ידעתי וזה רק מוכיח כמה הוא תותחזורם עם הזוג בדיוק מה שרוצים לפי הבקשותלמשל אנחנו ביקשנו שזמרים מסויימים לא יהיו או מעט והוא עשה את זהאותו דבר להפך כל דבר שאמרנו חובה בדיוק כךהמעבר בין שיר לשיר הכי חלק שאי פעם שמעתידואג להכל, בא עם חיוך תמיד ומרים את כל האורחים.זה הגיע למצב שאנחנו רצינו לסגור את המוזיקה והאורחים לא רצו.
הגענו לחן אייזן לאחר שפגשנו אותו בחתונה של אחותי התאומה. חן בחור אנרגטי, כיפי. הקשיב לכל בקשה שביקשנו ממנו. יודע לקרוא את הכל. הוא שרף לנו את הרחבה, כולם היו בטירוף. הוא ידע ישר להבין ולקלוט אותנו ואת סוג המוזיקה שאנחנו אוהבים. הוא דיגיי ברמת על, מטורף והוא עשה לנו כיף וטוב על הלב.אנחנו ממליצים מאוד מאוד






