כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

דוריס קצבים - תל אביב

דוריס קצבים - תל אביב

מסעדות בשרים
62
67 מתוך 100
לפי 9 מדרגים
צור קשר צור קשר עם בית העסק share facebook share אהבו 0 like
מועדפים לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק דווח על בעיה בכרטיס העסק לעסק זה יש חוות דעת מוסתרות סימן שאלה
  • לפי בקשת בית העסק.
  • חשש להוצאת דיבה, לשון הרע ותביעה.
  • לא הצלחנו לאמת את זהות כותב חוות הדעת.
  • חשש לחוות דעת לא אמיתית.

ערוך את פרטי העסק
  • מידע נוסף
    more details
0 תווים (35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
arrow שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:

דירוג רמקול דירוג
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
מור אריאל   כתב/ה חוות דעת לפני 9 שנים
80 מתוך 100
רבות ונצורות כבר שמעתי וקראתי על דוריס קצבים. יש שטענו באזניי ששם נמצא הסטייק המבטיח ביותר בארץ שגורם לעילפון חושים, ויש שסתרו את האחרונים במחי יד וטענו שמדובר בהבל הבלים.   והנה, בצהרי יום לא שמשי של חנוכה, נפלה לחיקי כפרי בשל ההזדמנות לבדוק סוף סוף האם המלך הוא עירום, או שמא הוא לבוש במיטב מחלצותיו. ארזתי חובב סטייקים ידוע ושמנו פעמינו לעסקית בדוריס קצבים.   אז נכון, הכניסה למסעדה אינה מיועדת לבעלי לב חלש או חובבי פרות שרצות באחו, שכן נתחי בשר שפעם נשם מונחים להם בגאווה מאחורי וטרינות ענקיות, אבל מי שכבר הגיע עד לכאן- ככל הנראה ליבו יעמוד במראות הללו בכבוד.   המסעדה לא מפוארת ובנויה בעיקר מ"בוטים", תאים עם ספות וגם מספר שולחנות רגילים במרכז, אך אווירה נטולת רשמיות וגינונים, דבר שמעט הפתיע אותי בהתחשב בשם שקנתה לה המסעדה כמקדש בשר לא-זול-כלל.   עסקית הצהריים של דוריס מוגשת בין 12:00-17:00 ומפתיעה ראשית כל בגזרת המחיר. ישנן שתי דרגות של תמחור, כשבשתי ההצעות ישנו מבחר זהה של מנות ראשונות, ובחירה בין תפוזים/לימונדה/שליש טובורג או קרלסברג.    פתחנו במנה ראשונה של עלי גפן המוגשים עם יוגורט. מלבד הכמות המשעשעת (שניים קטנים!!) עלי הגפן היו נהדרים ולא התפלאנו לשמוע שמכינים אותם כאן במקום. מנה ראשונה נוספת היתה כרובית מטוגנת שהוגשה עם טחינה, והיתה קריספית וטעימה. כדי לא לפסוח על דבר, הזמנו פלטת מאזטים קטנה (29 ₪) שהיא חלק מתפריט הערב דווקא, ואמורה היתה להכיל 5 מאזטים ולחם הבית. למעשה הגיעו 4 מאזטים: חציל בלאדי בטחינה שהיה טעים, חמוצים תוצרת בית שהיו נפלאים, פלפל וגמבה קלויים שהיו חביבים וסלק שלא טעמתי כי הוא שנוא נפשי. לצד כל אלה הגיע לחם הבית שהינו ג'בטה חביבה ותו לא- יכלו מעט יותר להתאמץ בגזרת הלחם. לשאלה מדוע ישנם רק 4 מאזטים ולא חמישה כפי שהובטח, נענינו כי "גם הלחם הוא מאזט". מעניין.   מלבד תקרית הלחם שהתחפש למאזט, היינו מרוצים מגזרת המנות הראשונות ועברנו לבחון את העיקריות. שותפי לארוחה, איש יקר שחולם כבר זמן רב על הסטייק האולטימטיבי, בחר בעסקית של 119 ₪, ובמנה העיקרית האולטימטיבית של סטייק אנטריקוט 300 גרם מדיום-וול. ביס אחד בסטייק ומבט אחד בפניו של האיש היקר- וכבר הבנתי שהמלך לבוש היטב ומחלצותיו בוהקים. נאלצתי לחרף את נפשי ולנגוס בסטייק, ולא רק נגיסה אחת: מדובר בסטייק משובח, עסיסי, עשוי היטב ומתובל לשלמות. במחיר כזה, בכמות כזאת ובטעם כזה- בדוריס יודעים מה הם עושים.   עבדתכם הנאמנה, אישה שמתקשה לחזור לשגרת יומה לאחר סטייק עסיסי, בחרה בעיקרית מאגף ה-59 ₪, שם נמצאה לה "המנה היוונית של דוריס", המורכבת מלאפה שטוחה ענקית הפרוסה על כל הצלחת, מעליה בשר קצוץ עם בצל מטוגן ותבלינים, ומעל כל זה רוטב יוגורט. למרות החששות מיובש יתר של הבשר, המנה היתה טעימה ויוצאת דופן: רוטב היוגורט השתלב בה נפלא והזכיר מנות תורכיות מוכרות, והלאפה שספגה את הטעמים גם היא נעלמה מהעין בשלב כלשהו, אך אין ספק שגולת הכותרת היתה הסטייק, מורנו ורבנו.   אך אליה וקוץ בה: אחרי כל הנ"ל נאלצנו לקנח במשהו מתוק, כיוון שקיבה ב' הרימה את ראשה המכוער והזכירה לנו שגם היא זכאית למנה שלה. הזמנו קרם ברולה (32 ₪). אמנם הקערית היתה רחבה יותר מהמקובל, אולם מתחת לשכבת הסוכר כמעט ולא היה דבר, נאלצנו ללקט שאריות מועטות של קרם מהתחתית. הקרם שהצלחנו ללקט היה טעים, אך וודאי שלא מדובר במנה ראויה להגשה. טוב, נו, שלמות זה משעמם.   ואם כבר נטפלים לקטנות, אז גם גזרת השתיה מעיקה קלות: הבחירה היא רק בין משקאות טבעיים או בירה. על קולה ושות' תשלמו מחיר מלא. כמו בכל מסעדה מתוקנת, מן הראוי לתת משקאות קלים בתוספת כלשהי של מחיר, ולא במחיר מלא. מי שותה מיץ תפוזים עם סטייק, פורגוט סייק?   על שתי ארוחות עסקיות, פלטת מאזטים קטנה, דיאט קולה, קרם ברולה וקפה אחד שילמנו 258 ₪. מחיר מעולה ביחס לתמורה, וטעם נפלא של סטייק שנשאר איתנו עד למחרת. תפריט הערב, מן הסתם, יקר יותר משמעותית, אך עקב ההצלחה ננסה גם אותו בקרוב. בכל זאת, חייבים לבדוק האם סוף סוף קם מתחרה לפורטרהאוס האלוהי של NG.  
הצג עוד

יובל כ.   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
100 מתוך 100
הדבר הראשון הבולט כשנכנסים לסניף תל אביב של דוריס היא 'תצוגת יכולת' של המסעדה. הרבה הרבה נתחים של בשר חי, ערוכים במצג גאה בתוך מקרר גדול. אני אישית יכול לעמוד שעות ולבהות בראוות הבשר הזו דרך הזכוכית, ועם זאת אני תוהה אם יש דלת אחורית בשביל בעלי לב חלש ונשים בהריון. אחרי מקרר הבשר נכנסים להיכל המרכזי, המעוצב בצבעים עזים שאומרים לך "באת למקום הנכון" ו- "אתה הולך לשלם הרבה כסף". אז כן, העיצוב יפה, החלל גדול מאוד, אך מחולק יפה לאזור הבר, לידו שולחנות חופשיים, וההיקפי חצוץ ע"י ספות כשגב אחת מופנה לשנייה. ברקע מוזיקת אוירה שמאוד תורמת לקונספט. אבל באנו בשביל האוכל.. המלצר, שהגיע מהר, פצח בנאום כתוב מראש אודות היותו המלצר לשלנו להיום (שהתברר מהר מאוד כלא נכון), אודות מיוחדי היום, ועל איך שטעמי הבשר מתערבבים להם על האש בסימפוניה שאני בספק אם הוא יודע לדקלם במילים אחרות. תעזוב אותי ממילים יפות אני רוצה בשר! לפי המלצר, בין מיוחדי היום מומלץ גם סטייק ניו יורק, שזה סינטה, עם עצם בצד אחד, ורצועת שומן שמוסיפה הרבה. כנראה שזה עבד עליי, ואולי בגלל שכמו בהוראת הבמאי נוגן פתאום new york, new york של סינטרה, נחת תחתיי 400 גרם של תענוג עסיסי בלויית קצת ירקות (מיותרים), תפוחי אדמה, ובצל בבצק בירה. האמת שתמיד שמעתי דעות קצת חלוקות בקשר לדוריס קצבים, אם כי בעיקר בנוגע לסניף ראש פינה, ועם הביס הראשון דעתי נחרצה לכדי "אחד הסטייקים הטובים שאכלתי מעודי"! אני לא מגזים. למען האמת הרבה מההבדל היה המלח הגס שביקשתי אישית לפזר על הבשר טרם ההגשה, ושלא מוצע בתפריט. מולי ישב אבא שלי, ששיבח את הפרגיות שקיבל, גם לחזה עוף פשוט לכאורה יש הרבה תכונות שניתן להוציא החוצה.   הדבר היחיד שהעיק עליי היה השירות הממוצע משהו. "המלצר שלנו להיום" התחלף מיד לאחר ההזמנה במלצרית אחרת שהביאה לנו שתייה לא נכונה, ובסוף הארוחה שמטה מזכרונה קנקן מים שביקשנו.   בסך הכל, בתור בנאדם לא קטנוני, מבחינתי איכות האוכל דרסה תחתיה את השירות הלקוני, אנחנו יצאנו מרוצים ושבעים כמו מתוך משתה תנכי. אני ממליץ לכל מי שאוהב בשר, ללכת ולנסות את הסטייק ניו יורק (תבקשו מלח גס למעלה אחרי הצלייה). שוכנת בי ההרגשה שגם הבשרים האחרים במקום טובים.      
הצג עוד

ליאתי   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
80 מתוך 100
לכל אוהבי הבשר. זה המקום שלכם

Lior Sion   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
100 מתוך 100
אני לא יודע על מה מדברים :) הבשר מעולה, המלצרים מקצועיים ונחמדים.. פינקו אותנו בשתייה ופינוקים לילדים, המון יחס וחיוכים - המלצר עזר המון בבחירה של היין, נתח הקצבים היה מבושל מושלם וטעים לאללה.. חבל שאין לי יכולת לגמור את כולו. בשבילי דוריס הוא מקום שתמיד אפשר לחזור אליו. תענוג.
הצג עוד

dvirsa   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
40 מתוך 100
הגענו לסניף התלאביבי לאחר ביקורים רבים בסניף הצפוני בראש פינה. הבשר היה קשה והמלצר הודיע שהסיבה לכך קשורה איכשהו למין הפרה (את מי זה מעניין) - אני רוצה בשר ולא מחקר אנטרופולוגי על בקר! דרך אגב הסניף בראש פינה אחלה!!!

alon573   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
80 מתוך 100
היה כיף, טעים ונשארנו עם טעם של עוד...

בני אבריאל שפר   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
20 מתוך 100
בתאריך 31.5.08 היינו 4 מבוגריםבדוריס קצבים בת"א, מסעדה שהכרנו מהעבר גם בראש פינה, הפעם אימי הזמינה אנטריקוט שהגיע קשה ולא אכיל, בקשנו את המלצר להחליף המנה ובתמורה שלח לנו את אחמ"ש שהסביר שזה הבשר כך הוא צריך להיות ובגלל שלא צלו אותו בחמאה הוא קשה, והציע שיצלו את הבשר עוד קצת וזה ירכך אותו. האומנם? צליה מרובה מרככת את הבשר? לאחר ויכוח לא נעים הסכים האחמ"ש להחליף את המנה ואימי שהסבירה שאינהאוכלת כבש אמר שבנקנקיות המרגז אין כבש, ואימי הסכימה לקחת את המנה החלופית שהייתה עשויה ? כן, מבשר כבש.אנחנו לא נחזור לשם ולא נמליץ לאף אחד ללכת לשם.
הצג עוד

סשה   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
20 מתוך 100
מסעדת בשר בה "איכות" היא מילה גסה.
הצג עוד

pantherit   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
100 מתוך 100
קודם כל לפני הכל השירות מעולה מהרגע שהתקשרתי להזמין מקום ועד היציאה מהמסעדה. אני אישית לא מתחברת לבשר המדמם אבל אני משערת שעם השם דוריס קצבים אני לא צריכה להזהיר את הצמחונים ובכ"ז דעו שבכניסה יש חלון מוצג לתפארת של מיני קצביה :)יש להם סניף בראש פינה ובת"א. הסניף בת"א גדול יותר ופחות אינטימי מראש פינה מתאים מאד לאירועי יום הולדת. אם בא לכם רומנטיות על נתח בקר מדמם אני ממליצה לנסוע עד ראש פינה :)מנות פתיחה מאזטים עם שילובים מעניינים... המנות העיקריות ענקיות ענקיות כל נתח משובח ואיכותי. יש מנה או שתיים עבור צמחונים מאד טעימות אני החלטתי הפעם שאני מזמינה סינטה משהו ותוך כדי וקיוותי שיגיע רזה כחוש ושרוף אבל הוא הגיע שמנמן ועסיסי אז אכלתי כמה ביסים ורודים והרגשתי מחוזקת שהבטתי הצידה על הסטייק הלא בשל והמדמם באמת של יקירי.קינוחים היו סבבה. קינוח שלא מצוין בתפריט הוא משהו-קרמבו מאד טעים וקינוח נוסף וופל אמריקאי משובח. מומלץ!
הצג עוד

להמשך גלישה באתר
up