כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

Casa do Brazil
52
57 מתוך 100
לפי 8 מדרגים
צור קשר צור קשר עם בית העסק share facebook share אהבו 0 like
מועדפים לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק דווח על בעיה בכרטיס העסק לעסק זה יש חוות דעת מוסתרות סימן שאלה
  • לפי בקשת בית העסק.
  • חשש להוצאת דיבה, לשון הרע ותביעה.
  • לא הצלחנו לאמת את זהות כותב חוות הדעת.
  • חשש לחוות דעת לא אמיתית.

ערוך את פרטי העסק
  • מידע נוסף
    more details
0 תווים (35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
arrow שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:

דירוג רמקול דירוג
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
מישאל פומפיאנסקי   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
40 מתוך 100
חבל חבל איזו השקעה עשו במקום כדי להאכילנו בבשר קפוא שעבר ריכוך בפפאין או בסודיום!!!!! דרגה 2 מתוך 5 ציון לא עוברחודשים ארוכים המתינו תושבי דרום הארץ לפתיחת המסעדה הדרום אמריקאית, ובמהלך חודש מרץ 2009 פתחו הבעלים, לירון יפרח ועו"ד אלדד פרי, את שערי "קאזה דו ברזיל" באר שבע. סניף קאזה דו ברזיל הכשר.   קאזה דו ברזיל היא מסעדת בשרים ברזילאית, הפועלת בשיטת השיפוד הרץ – "אספטו קוהידו". לא פחות מ-15 סוגי בשר מסתובבים על שיפודי ענק במסעדה, ונפרסים היישר לצלחות הסועדים על ידי מלצר הבשרים - "הפאסדור". ניתן לבחור בארוחת ה"שיפוד הרץ", או להזמין מנות ספציפיות מהתפריט. כמו כן, במסעדת קאזה דו ברזיל קיימות מגוון של אופציות לצמחונים ובהן סלטים, פאסטות ורביולי במבחר רטבים, וכמובן קיימות גם מנות לילדים. מיד עם פתיחתה, נחלה המסעדה הצלחה מסחררת אשר הולכת ופוחתת. ציבור הסועדים המגיע למסעדה טעם את אווירת "קאזה דו ברזיל" -  העיצוב, התפאורה, המוסיקה, הקפוארה וכמובן האוכל הברזילאי והבשרים המוגשים לסועדים וגובל בסקנדל, בשיטת השיפוד הרץ. מאחר ואני קרניבור ידוע החלטנו אני ובת זוגי, וזוג ארגנטיניים לטעום את האווירה והאוכל הברזילאי המוגש בעירנו הדרומית, כאדם מסודר התקשרתי יומיים קודם לכן להזמין מקום לשעה 21.00 אנחנו כאנשים מתורבתים הגענו למקום בשעה 20.50 והמארחת לקחה את שמנו וחזרה והודיעה לנו שנצטרך להמתין 45 דקות, רק ניסיתי להשחיל משפט ומיד              נאמר לנו שבאם לא מתאים לנו אנחנו יכולים ללכת, ולנסות את מזלנו בפעם אחרת על בסיס מקום פנוי.     אני שידוע כמהיר חימה החלטתי שאני עוזב את המקום ולא שב עוד. אך זוג הארגניטנאיים התעקש שנמתין ומאחר ולא רציתי לקלקל את הערב המתנתי כשעה ומחצה בשעה 22.30 נכנסו למסעדה שהיתה מלאה מפה לפה.  מיד לאחר שהתיישבנו הגיע אלינו מלצרית לבושה בבגדים איחודיים ברזילאיים כמו שאר אנשי הצוות וה"פסאדורים" עם תפריטים והסבירה מעט כיצד שיטת השיפוד הרץ עובדת המנות המגיעות למרכז השולחן תפריטי פיקס של 8 סוגי בשר, 12 סוגים, ו 15 סוגים יש על השולחן רמזור אדום וירוק ברגע שהרמזור ירוק הפסאדור נושא חרב הבשר יגיש לכם בשר מהשיפוד הרץ שכל פעם הוא נושא דבר שונה ברגע שהרמזור יפסיק ניתן לעבור לירוק ואדום כאוות נפשך, חמוד. בחרנו בתפריט הבסיסי של 8 סוגי בשר, והזמנו שתיה קלה. ובתוך מספר דקות הגיעו המנות הראשונות והתוספות למרכז השולחן לחם בהיה חמים, אורז לבן ברזילאי, תבשיל צילי, תפוא"ד בעשבי תיבול,רוטב צימיצורי, ורוטב ויניגרייט חריף, וסלט חסה עם עגבניות שרי שכולם היו ברמה סבירה. אז סובבנו את הרמזור ומיד הגיע אלינו "פאסדור" עם פרגיות במרינדת סוייה שהיה טעים אך כבר כאן הרגשתי מעין מרירות כלשהי בקצה לשוני על אף שהיא ברוטב מתקתק אך חשדי עלה בי שמישהו ככל הנראה משרה את הבשרים "בסליטרה" או בעברית סודיום (חומצה מלחית שנהוג לרכך בה בשר ולישנו אך תופעת הלוואי המורגשת היא מרירות עדינה) כנפי העוף היו בסדר ולא יותר מכך, ובהגשת הבוליניו שוב חזר הטעם המריר, מאותו רגע ואילך התחלטי להיות בררן בכל הנכנס לפי שיא השיאים היה האנטרקוט שאושש את חשדי חברי הארגנטינאי לקח לו סטייק אנטרקוט מאחר והוא קרניבור ידוע ואוכל כמויות אדירות של בשר הוא אוכל את מזונו באיטיות מעוררת קינאה ובאמת הוא התחיל לאכול מהסטייק וחתך ממנו נתחים רוחביים בעוד הוא לועס את הנתח הראשון של הסטייק שהיה בצבע ורדרד בפנים כל שאר החלקים קיבלו לפתע מירקם ספוגי וצבע אדמדם יבש, קראנו לפסאדור לשאול אותו לפשר הדבר אך השיבנו ריקם. כמובן שחברי הפסיק לאכול וגם אנחנו אגב התופעה היא תופעה ידועה של שימוש יתר בפפאין או סודיום שאף הוא מרכך בשר מאיכויות נמוכות ושומר על צבעו האדמדם גם לאחר הבישול.           מאחר ואני ידוע כלא חסכן בביקורתי ניגשתי עם תם הארוחה להביע את מורת רוחי מהקורה במקום בפני מנהל המקום על שעה    ומחצה המתנה, וכמובן בנושא הבשר, הוא עשה פני תם והביא לי מהמקפיא שקיות ואקום קפואות שהוא מקבל ממרכז הרשת ואמר שאינו יודע מאום על טיבו.     לסיכום  למרות עיצובו החמוד של המקום, ולמרות החוויה של פסאדויים המסתובבים עם חרבות עמוסות בשר לא אכיל, רגלי לא תדרך עוד במקום הזה כי אני לא מתכוון להמתין באף מסעדה שעה ומחצה עד שאכנס אליה מה עוד שהזמנתי מקום מראש. יתר על כן מסעדה שמתהדרת בבשריה המובחרים מגישה לי בשרים שאינם ראויים לאכילה מסוג קפוא שעבר תהליך ריכוך בסודיום או פפאין ברמה כזו שטעמו המר של החומר מודגש בתוצר הסופי. מחיר לזוג + 2 כוסות בירה ותשר 340 ש"ח שניזרקו  מכירים שיפודיה מזרחית טובה שימו פעמיכם לשם אומנם לא יהיה לכם מופע פסאדורים אבל אוכל הגיוני כן לביקורת מלאה        http://cafe.mouse.co.il/post/1713582/
הצג עוד

תמר@   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
40 מתוך 100
כשאני משווה את קאסה האילתי לקאסה הראשלצי אני יכולה בחום להמליץ לאילתיים לרדת מהמפה ולסגור את הסניף שלהם. השירות גרוע מההתחלה וכמעט עד הסוף... הזמנו מקום והוכנסנו 35 דק' אחרי השעה הייעודה. המארחת הישנונית למחצה שכחה אותנו ורק אחרי שהערנו אותה ותיזכרנו אותה שהשעון ממשיך לתקתק והבטן מתרעמת על האיחור קבלנו את השולחן המיוחל.   המלצרים היו לא מרוכזים ולא סבלניים אלינו ולשמע הזמנתנו, השתיה הגיעה באיחור של שעה לשולחן בטענה שיש להם בעיה בבר (אממ.. איזו בעיה צריכה להיות בבר כדי שלא יוכלו להגיש קולה/נסטי?).   "האכול כפי יכולתך"-11 סוגי בשרים משופדים  לא היה מפנק כמו שנשמע ! הבשרים שהובאו לצלחת היו מעולים טעמם אך עם דיליי מאודדד רציני!   התוספות יחסית למס' הסועדים לא הובאו בכמויות נכונות והחידוש שלהם התעכב ומאוד. המנות העיקריות הוגשו שעה אחרי ההזמנה ויותר - ובלי שאף מלצר יעצור רגע לידנו ..   מנת פסטה עם רוטב שמנת לילדה הוגש עם רוטב עגבניות ולקח למלצר הרבה זמן להחליף את המנה ולקח לילדה את החשק לאכול.   הייתי אומרת על כל מה שהיה -סתם יום רע למסעדה , אבל ממה שקראתי היום פה באתר מוכיח -שהם גרועים בשירות.   ולמה כתבתי לכם "כמעט עד הסוף"? את הקינוחים והשתיה חמה הגישו על חשבונם אחרי שאנחנו הגשנו להם את זעמנו..        
הצג עוד

eyalc74   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
40 מתוך 100
ירדנו לאילת לחופשה וחיכינו כל כך לחופש הזה ,  ואני כקרניבור מדופלם ,  שמעתי את השם קאסה דה ברזיל ואמרתי וואלה מקום לאכול בו מגוון של חלקי חיות. הגענו לשם ,  ולא רק שלא היה איך להעלות עגלה של תינוק , גם עומד מלצר דביל מול הדלת בשעה שאני מנסה לתמרן יד אחת עם העגלה ויד אחת עם הדלת, ואפילו לא מציע עזרה, ניחא.   הגענו לאוכל, לקחנו 2 מנות של "אכול כפי יכולתך" , אמורה להיות שעה וחצי של קרנבל לחובבי בשר,בחיאאאאאאאנת דינק ,  בשווארמה פינתית יש יותר בשר ממה שאני אכלתי שם.   בכמה דקות הראשונות המלצר בא כמה פעמים והביא חלקי עוף (( הרי כולנו יודיעים שעוף זה ציבור זה לא בשר )) , נתן אלינו גיחה או 2 של פרוסות בקר ומאז נעלמו עקבותיו.   בינתיים חיכינו אכלנו קצת לחם ממולא בשר ,  שהיה לא רע בכלל ,  אבל בשר לא הגיע, מכיוון שהאכלנו את התינוק ידענו בדיוק מה היתה השעה,  ולאחר 20 דקות שלמות ,  כן 20 דקות שלמות שבהן המלצר הגיע וכל מה שקיבלנו היה כנף בצ'ילי ,  וקוביה של פרגית ,  אמרתי לאשתי .  יאללה בואי נלך לאכול במקום אחר, קיפלנו את העניינים שלנו וביקשנו חשבון.   בוודאי שיגידו אכול כפי יכולתך ,  כאשר 20 דקות לא מגיע שום בשר,  ה"דון קורליאונה" שיושב לו על הגריל מכריז כמו איזה כרוז על כל שיפוד מסכן שיוצא מהמנגל שלו,  וכל כריזה כזאת אני מסתכל ,  אולי זה בשר שיגיע גם אלינו ??? ואולי לא.   בקיצור חוץ מ2-3 פרוסות של בקר ,  2 חתיכות של פרגית (( שכמוהן משפדים בשיפוד קונבציונאלי )) לא אכלנו כלום וזה היה מאוד , אבל מאוז מאכזב.  
הצג עוד

דנדוש 24   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
100 מתוך 100
בפעם האחרונה שהיינו באילת (יולי 2008) ביקרנו במסעדה שהומלצה לנו ע"י חברים. קאסה דה ברזיל שמה. העיצוב, המוזיקה, המלצרים, האוכל - הכל ממוצא ברזילאי... אני חייבת להגיד לכם את האמת, מאז ומעולם לא הייתי אכלנית גדולה של בשר לכן אני הזמנתי פסטה ובן זוגי הזמין את מנת 11 הבשרים של "אכול כפי יכולתך". סוף סוף הגיעו להם המנות (כבר היינו רעבים מהריחות) שהוגשו ע"י מלצרים מקסימים עם תודעת שירות מאוד גבוהה. לקחתי שני ביסים מהצלחת שלי ואז בן זוגי הציע לי לטעום ממנו - הוא לא ידע איזה טעות הוא עושה! פשוט נדדתי לצלחת שלו וטעמתי איתו אולי 9 סוגי בשר שוני עד שהתפוצצנו!!! מאז הפכתי לאכלנית בשר שמעדיפה סינטה על פני דבר אחר... שמענו שנפתח סניף חדש ברשל"צ ואנחנו מתים לקפוץ לשם ולשחזר. אתם מוזמנים להיצתרף
הצג עוד

Ophir_ok   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
40 מתוך 100
המסעדה נחשבת בעיני ותיקה, אני זוכר שאכלתי שם לפחות פעמיים נוספות בחופשות שונות באילת. החיך שלי התרפק על זיכרונות טובים משם, אלא שהגעתי לחופשה הנוכחית עם תחושה ביקורתית לאותם מקומות "קדושים" קולינארית באילת (בהתחשב בזכרונות האחרונים). הזמנו מקום ליום רביעי, בשעת המשחק, וציפינו להעביר שם את כל הערב בשתייה ואכילה עד אובדן תחושת הזמן. אז זהו, שלא. הגענו ב 21:00, שני זוגות, והתישבנו במיקום אסטרטגי - ליד המנגל ומול הטלויזיה. המלצרית של קזה דו ברזיל הגישה לנו תפריטים עם השאלה הקבועה - "הייתם פה בעבר?" "נו בוודאי"...אמרנו לה.   הזמנות 2 מנות של "אכול כפי יכולתך", מנת המבורגר ומנת פרגית. הבשר החל לזרום לשולחן, היה סביר, ולפעמים אפילו פחות.   מנת ההמבורגר הגיעה עם צ'יפס קר, וכשביקשנו מיונז, התברר שאין! רצינו תוספת צ'ימיצ'ורי - קיבלנו רק בסוף הארוחה. רצינו אבטיח כקינוח - התברר שאין (זו לא העונה?!) המלצריות עשו מאמץ להתעלם מאיתנו...לקח המון זמן לקבל יחס/שתיה/חשבון.   זו התמורה על הכסף ? המחירים ממש לא סבירים ליחס שקיבלנו... המחירים לאכול כפי יכולתך : 138 ש"ח על הדיל הבסיסי!! תוסיף עוד 25 ש"ח כדי לשדרג לשוק טלה / פילה בקר / צלעות כבש או שתוסיף עוד 50 ש"ח כדי לשדרג לשוק טלה פילה בקר צלעות כבש או בסוף, להוסיף עוד 75 ש"ח כדי להגיע לכבד אווז לשוק טלה פילה בקר צלעות כבש ( שתייה או קינוח לכל אחת מהאפשרויות)   הרגשנו דיי מרומים, ויצאנו לא מרוצים. וזה כבר במחצית... בקיצור - ממני לא שמעתם המלצה.
הצג עוד

yogiBER   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
100 מתוך 100
תראו...אם תענו על השאלה הבאה בחיוב כדאי לכם לקרוא את ההמשך...האם אתם אוהבים בבבבבששששששששררר?!@!?!?!?!?!?!?!?!?!?!אז ככה כקסה דו ברזיל היא מסעדה מאוד נחמדה מבחינת מראה, לפי דעתי רעיון המרפסת באילת הוא רעיון מעולה מכמה סיבות אחד היא שבערב באילת נורא נעים לשבת במפרסת ולאכול בשר שתיים זה נותך אווירה כזו נעימה ואפילו אם שבעת לגמרי ואתה מרגיש שאין עוד מקום אפילו לפירור בשר אז אתה פותח כפתור בג'ינס (לא מומלץ לבוא עם מכנס הדוק...)נושם לרווחה ויש עוד מקום ל3 4 חתיכות בשר רציניות אבל אני לא יחפור לכם רק על המרפסת... לפני שאני יגיע למנה העיקרית היא בעצפ טעם הבשר וההמלצות איך לאכול וכמה אז ככה:אני נורא התלהבתי מהיחס החם של הפסדורים וה"קטעים" שהשף עושה אני אכול לי עם מיתי לתומי נוגס בסטייק האנטריקוט המשובח והעסיסי ופתואום שף בגוד אצום עם צמה עד לישבן מבהיל אותי מאחור וצועק "פה לא מפחדים מכולסטרול!!!!,םה אין קטשופ ,פה אין טחינה הבשר שלנו רך כמו מרגרינה" אני אומר לכם לא צחקתי ככה מזמן והשילוב של טעם הבשר הטוב וההומר הבזילאי הזה עשה לי טוב בתוך כל הבאלגן האילתי שלא תבינו אותי לא נכון אני נורא אוהב את אילת אך אני מעדיך את הכפר השקט שלי עם הערסל בגינה לאור השמש ובלה בלה בלה.....אז ככה הבשר בכאסה דו ברזיל הוא בשר משובח שאין כמוהו לדעתי הבשר הטוב ביותר בטעמתי מעודי חי רך, טעים והמחירים לא בשמיים וכדאי לכל אוהב בשר לבקר שם ביום מן יומיו אני רוצה רק להגיד דבר אחד אחרון לטובת המסעדהאין כמו כאסה דו ברזיל אני הולך להיזכר בה בטיול שלי לדרום אמריקה היה לי נעים לכתוב את חוויתי במסעדה המופלאה הזו ו שהיה לכולנו רק טוב וטעים כל הזמן רק תזכירו שני דברים בשבילי אחד הוא לא להגזים באוכל ותמיד טוב לעשות פעילות גופנית מתישהו או אפילו בצורה סדירה אבל זה נתן לשיקולכם הדבר השני הוא (ואחרי זה אני יעזוב אותכם לנפשכם נשבע!)תמיד אבל תמיד אל תשכחו את הפסדור שאירח אותכם יפה כל כך ואת כל אלה שעבדו שם למענכם פיתחו את כיסכם ואנא ממכם תנו טיפ לא חייב גבוהה אבל בהתאם לקנייה ותזכרו שהטיפ שלכם בשבילכם זה 20 30 שקל בשבילם זה עוד חיסכון לטיול או לליומודים שהם רוצים וכו' וכו' וכו' (סתם התמרמרותש לי שאני נזכר שהייתי מלצר פעם פעם מזמן לפני הרבה הרבה שנים אבל די יאללה ביי ותמשיכו לאכול בשר טוב ואיכותיאה ונ.ב לעולם לא לאכול את המנות הראשונות אפילו אפ זה נורא טעים אתפ תודו לי , תשאירול לכם מקום לבשר האמיתי
הצג עוד

rtmg   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
20 מתוך 100
בשר לא ברמה גבוההשרות מתחת לכל ביקורתלא מצדיק את המחיר הגבוהה בכלל!!!
הצג עוד

tristery   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
80 מתוך 100
מסעדה ברזילאית השוכנת באילת(מחוץ לאיזור המלונות,ולא רחוק משדה התעופה לכיוון מרכז העיר),ומתבססת על הסגנון הברזילאי המוכר כמו ברשת \"פאפאגיו\": \"אכול כפי יכולתך\"-משמע,בשיטת \"השיפוד הרץ\" כל הערב ! משמע...עיקר הארוחההוא של בשרים רבים(11 סוגים) המגיעים לצלחת ללא הרף-עד שאתה אומר די...מי שאוהב בשר-זה המקום בשבילו ! המלצתי היא,לא להתנפל ישר על חתיכות הבשר הראשונות שנשלחות לצלחתך,אלא לאכול מעט ובמידה-כי הקצב לא פוסק,והנתחים הטובים יותר מגיעים דווקא לקראת ההמשך...החוייה במקום והבשר שם בהחלט עושים את שלהם על האוירה,מצב הרוח,ושביעות הרצון הכללית.
הצג עוד

להמשך גלישה באתר
up