כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

טאבולה
0
59 מתוך 100
לפי 4 מדרגים
צור קשר צור קשר עם בית העסק share facebook share אהבו 0 like
מועדפים לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק דווח על בעיה בכרטיס העסק לעסק זה יש חוות דעת מוסתרות סימן שאלה
  • לפי בקשת בית העסק.
  • חשש להוצאת דיבה, לשון הרע ותביעה.
  • לא הצלחנו לאמת את זהות כותב חוות הדעת.
  • חשש לחוות דעת לא אמיתית.

ערוך את פרטי העסק
  • מידע נוסף
    more details
0 תווים (35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
arrow שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:

דירוג רמקול דירוג
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
איבי   כתב/ה חוות דעת לפני 8 שנים
60 מתוך 100
ניסינו, רצינו, לבסוף הגענו כבר ליולי כשהגענו לחגוג לה יום הולדת. אחרי הרבה התלבטויות ומחשבות, ד' בחרה בטאבולה, מסעדה איטלקית בהרצליה פיתוח. הייתי בטאבולה כמה פעמים בעבר, אבל עברו כמה שנים מהפעם האחרונה. הגענו ל – late lunch‏, עדיין היו עסקיות. יש עסקיות במחירים של 59, 69, 79 ו – 89 ₪. כאשר מחיר העסקית כנראה נגזר ממחיר העיקרית. אני התלבטתי לגבי עסקית של 69 ₪, אבל רציתי את מנת העוף השנייה ולא זאת בתפריט, מכיוון שעלות המנה היא אותה עלות בתפריט, הסכימו להחליף את לי את מנת העוף, מאד הערכתי את זה. השירות במקום מאד מבולבל, לא ממש אדיב ואיטי להתעלף. קיבלנו לשולחן 2 לחמניות. ביקשנו חמאה מהמלצר שהביא אותן, אמר לנו לא, אין. כשבאה המלצרית שלנו, ביקשנו שוב חמאה, אמרה שאין, אמרתי איך יכול להיות שאין, חצי מהתפריט שלכם עם חמאה, אמרה לנו, זה לא שאין, לא מרשים להוציא, תמוה ביותר בעיני. אז שאלתי עם מה אוכלים את הלחמניות והיא ענתה, אה, עם שמן זית ובלסמי, לא הביאו לכם, אני אביא. עברה לה רבע שעה והגיעו שמן הזית והבלסמי. נחמד, טעמתי יותר מוצלחים. הלחמניות שבינתיים התקררו והתקשו (כנראה חוממו במיקרו) כבר לא היו אותו הדבר. למנות ראשונות בחרנו: פטה כבד עוף בליווי ריבת בצל – לא אהבתי את ההגשה של המנה, על מצע של ריבה לא ברורה (בצל ? לא נראה לי ולא נטעם לי) העמידו, פרוסת פטה, טוסטון. פרוסות הפטה נחתכו כל אחת בגודל אחר, גם הטוסטונים, כך שמראה המנה שאמור היה להיות אסתטי איבד את זה. הפטה היה רך וטעמו היה סביר, לא יותר. פטריות שמפניון מוקפצות ביין לבן, פסטו וגבינת פטה – מנה גדולה, מלאת פטריות טריות, פסטו מוצלח, והפטה החמימה הייתה טעימה והייתה באה לנו טוב על פרוסה עם חמאה, לו רק הייתה לנו. הבעיה הייתה שלא ממש הצלחנו לחתוך את הפטריות עם הסכין שהייתה לנו וביקשנו סכין, לקח עוד 10-12 דקות עד שהמלצרית הגיעה עם הסכין. כשזה כבר היה לא ממש רלוונטי והחלטנו להפסיק לאכול את המנה, לנוח ולעבור לעיקריות. הגיעה לנו גם שתייה, בחרנו קולה, שתי הכוסות נלגמו על ידי ד', אני כמובן שתיתי מים עם קרח בלי לימון. לעיקריות בחרנו: חזה עוף צעיר בכיסוי שמנת, ציר בקר ופטריות שמפניון, אני בחרתי בתוספת פירה – הגיעה המנה, חזה העוף היה מעט יבש מדי לטעמי וגם הרוטב לא הצליח להסתיר את זה, לרוטב היה טעם מתקתק לא ברור שלפי מרכיבי המנה לא היה צריך להיות שם, הפירה היה בסדר, לא מספיק נימוח לטעמי. אוסובוקו א-לה-מילאנז – תבשיל רגל טלה, מבושלת עם ירקות שורש ועגבניות, ד' בחרה בתוספת אורז, בצלחת עמוקה גדולה, הגיעה המנה, רגל גדולה, מריחה מצוין, ד' מסרה שהבשר לא מספיק נימוח, הוא בסדר, אבל היה צריך להיות נימוח. האורז עצמו היה תפל, אבל עם ערבוב ירקות השורש הוא קיבל טעם, הבעיה הגדולה של מנה זו הייתה ריבוי בלתי הגיוני של פלפל אנגלי, אנחנו הוצאנו למעלה מ – 15 גרעיני פלפלים כאלה, דבר שהצריך בדיקה של כל ביס שמכניסים לפה וד', שפספסה גם כמה, הודיעה שזה ממש מטריד לנגוס בזה. אחרי מנוחה שנכפתה עלינו, לא מצאנו אף מלצר / מלצרית, בחרנו את הקינוחים, בחרנו מהקינוחים שכלולים בעסקית. קינוחים: טירמיסו – הגיע ריבוע קטן של המנה, ניכר שהמנה ידעה ימים טובים יותר, היא הייתה צהבהבה, ד' ביקשה ממני לטעום, זה לא היה מוצלח, הגבינה לא הייתה עשירה, לא היה טעם של קפה והבישקוט היה יבש נגב. אני בחרתי במוס שוקולד שהסתבר שהוא פרפה שוקולד קפוא, היה בסדר, לא יותר, מתוק מדי, לא עשוי משוקולד איכותי ביותר, אכלתי 3 ביסים והנחתי למנה. החלטנו ללכת, אבל לא מצאנו מלצר / מלצרית בסביבה, קמנו, חיפשנו ולבסוף מצאנו ממי לבקש חשבון: 69 ₪ לעסקית חזה עוף, 89 ₪ לעסקית של האוסובוקו. השארנו 20 ₪ טיפ, למרות שלא מגיע להם על השירות הזה, אבל אין לי לב להשאיר פחות. על פניו מחיר מצוין למנה ראשונה, עיקרית, אחרונה וכוס שתייה, אבל הביצוע פחות טוב וחבל. החלטנו יחד על ציון 2.2 והחלטה שלא נחזור.   הציון שלי 2.2 מתוך 5.   סקלת הציונים לביקורות האוכל: 1 – גרוע 2 – סביר / בסדר 3 – טוב 4 – טוב מאד 5 – מעולה       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ © כל הזכויות שמורות לאיביאין להעתיק את הכתוב ללא הסכמת בעלת הבלוג ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~      
הצג עוד

ארינקה   כתב/ה חוות דעת לפני 8 שנים
60 מתוך 100
  לרגל יום הולדת של אחד החברים ,הוזמנו למסעדת "טאבולה" שממוקמת בהרצליה פיתוח ,בשדרת הנשיא ש"עטופה" משני צידיה בעצים גבוהים ועתיקים. שבת בצהריים ,המסעדה מלאה כמעט עד אפס מקום. היינו  6 סועדים  ותינוקת ,בכניסה אפילו פגשתי מכר מהעבודה שהוא "קודקוד" רציני ,החלפנו מילות נימוס ולאחר מכן הצטרפנו לחברה שהמתינו לנו. התפריטים נחו על השולחנות ואני סרקתי את המסעדה שעדיין ניכרו בה שרידים ממה שהייתה מסעדת "ספארי". נותרו גזעי עץ מאסיביים שנותנים אשליה כאילו הם תומכים את התקרה והריהוט מעוצב מעץ כבד בגוונים חומים ,על השולחנות מפות לבנות ובקבוקי יין . ההרגשה   הראשונית הייתה של  חמימות ביתית ,אך עד מהרה היא התחלפה לתחושת בהלה, עקב עצמת הרעש של משפחות וילדים והאקוסטיקה הגרועה . התעלמנו מהרעש והזמנו :מנה ראשונה :אספרגי א-לה-פרמיג'נה – אספרגוס חלוט ברוטב שמנת עם פלחי פרמזן ,ריזוטו ברוטב עגבניות ,שתי המנות היו בסדר. המנות העיקריות:ניוקי תפוחי אדמה ברוטב ארבע גבינות ותרד. הניוקי לא זכה לשבחים  מזו שהזמינה (גם אני אישית לא אוהבת ניוקי), ספגטי ברוטב עגבניות טריות ושום,  לא שמעתי מילה לגבי המנה שהתינוקת התחלקה עם הוריה   ,בן זוגי  הזמין פנה ברוטב שמנת עגבניות ופטריות שמפניון לא התלהב במיוחד ,טען שזאת מנה פשוטה וחבל שלא הזמין כמו החבר שלו ,שהמליץ על סטייק פילה מתובל קלות בתוספת צ'יפס ורוטב. פטוצ'יני א-לה-ליגוריה - ברוטב שמנת, פרמזן ופסטו –זאת המנה שלי שהייתה טעימה,כבדה לא יכולתי לסיים את המנה אני וחברתי הזמנו את אותה מנה פעמיים  ושתינו התענגנו עליה.   מנות אחרות :חלק מהסועדים הזמינו סורבטים בטעמים שונים ושמעתי את קולות ההנאה שלהם , אני ובן זוגי הזמנו סמיפרדו שקדים-מיקפא שמנת  בציפוי מקורמלים מנה נפלא השילוב בין הטעמים גרם לעונג נפלא. גולת הכותרת הייתה  שאחד מהסועדים שלנו הזמין  "שטרודל תפוחי "ורוב הסועדים שהיו דוברי אנגלית צחקו על התפריט של השטרודל -טעות הכתיב ,במקום שטרודל תפוחים חם ,כתוב שטרודל תפוחים עם תולעים,(מצ"ב תצלום התפריט עם השטרודל )למרות שהערנו את תשומת לב  המלצר  שענה "אנחנו יודעים אבל לתקן עולה הרבה כסף " ,למרות התולעים הזמין הסועד והתענג על המנה שהייתה   לדבריו  טעימה.   היינו 6 סועדים +תינוקת השארנו 650 ₪. המחירים :סבירים תפריט :מגוון משלב בן  מטבח הים התיכון  ודגש על אוכל איטלקי. חניה :ביום שבת יש בעיית חניה ונאלצנו לחנות באחד הרחובות המקבילים לסיכום :האקוסטיקה הגרועה  במסעדה ,הרסה לנו את ההנאה. המלצרים שהתחלפו היו חסרי סבלנות. לארוחות נוספות  לא נחזור ,יש מספיק מסעדות שיתנו לנו גם אוכל טוב,גם אווירה טובה ושירות יוצא מן הכלל.
הצג עוד

Mr. Herbert   כתב/ה חוות דעת לפני 9 שנים
40 מתוך 100
קנינו אוטו. אז אמרנו...בוא נלך לאכול במקום רחוק מתל אביב..כמו הרצליה למשל. התחשק אוכל איטלקי, נאסף קופון מ - Rest.co.il, נכנסנו לאוטו ונסענו. עם הגיענו למקום בשעות אחה"צ, יחסית ריק מאחר וזוהי לא שעת עומס, הושיבו אותנו לשולחן X, ואמרו לנו שעוד שעתיים יהיה אירוע גדול ואם נהיה פה עוד בזמן הזה אז כנראה נצטרך לזוז. OK (אמרנו) אחרי שעה הקימו אותנו מהשולחן והעבירו למקום אחר(לא מדהים אבל "נסלח") באנו לשם עם אג'נדה מאוד ברורה(מאחר וזוהי מסעדה יקרה, ואני דלפון, הגענו בשעת מבצע-שקר-כלשהו). אחרי שנתנו לנו לשבת רבע שעהעם התפריט הרגיל שבו ניסינו להבין מה במבצע ומה לא, מגיע המלצר ומסביר לנו שזה בכלל לא התפריט הנכון(עוד 15 דק' המתנה).   הזמנו ראשונות, הגיעו מנות בגודל של טאפס(קטן) הזמנתי לזניה לעיקרית - היא הגיעה קטנה, מלוחה מאכזבת ולא משביעה. על מנת להיות שבע ולא לצאת מבואס הזמנתי עוד מנת פסטה נפוליטנה - שהגיעה מבושלת יתר על המידה, וגם, כמובן, קטנה.   בקיצור - עזבו אותכם אני מכיר אחלה מסעדה איטלקית באילת...
הצג עוד

tristery   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
80 מתוך 100
זו פעם שניה שלנו במסעדה זו,וזה היה כמו "דה-ז'אבו": 1. בסה"כ נהנינו ואני ממליץ עליה בהחלט. 2. מנות האוכל מגוונות/מעניינות/וטעימות- אנחנו זכינו להתענג על פטריות שמפיניון מוקפצות בפסטו(ראשונה),ניוקי תפוח אדמה ברוטב ארבע גבינות, פרוסות עוף ואווז, ריחן ועגבניות מיובשות+ פרגיות צלויות ביין לבן,בצל ירוק, פטרוזיליה ושום(עיקריות)+ טירמיסו(אחרונה). 3. השירות היה טוב ועם תשומת לב מלאה של צוות המלצרים המתחלף שטיפל בנו,כשאחת מנקודות השיא שלו היה הפיצוי שקיבלנו(=מנה אחרונה) על שתיה קלה שהיינו צריכים להזמין שלוש פעמים עד שהיא הגיעה... 4. האוירה במקום נעימה,אבל בשעות השיא כשהמסעדה מלאה(כמו שישי בערב) יש לקחת בחשבון שהיא גם רועשת מאד-אקוסטיקה לא משובחת. 5. חשוב לציין: אמנם הזמנו מקום יומיים מראש,אבל התיישבנו כחצי שעה באיחור ! וכך קרה גם לעוד סועדים אחרינו... מילא שזה היה מקרה ח"פ,אבל זה קרה לנו כבר פעם שניה מתוך שני מקרים... ובשתי הפעמים השתמשו שם באותה "טכניקה" של למשוך זמן: "חמש דקות והשולחן מתפנה"...ואח"כ:" ממש עוד שתי דקות"... וכך הלאה-עד שבאמת התפנה אבל כעבור חצי שעה ! 6. כדאי להדפיס ולהביא את ה"קופון" של המסעדה,שמופיע באתר rest,כי מקבלים טירמיסו חינם כמנה אחרונה למי שהזמין גם מנה ראשונה- ועד 3 מנות כאלו לשולחן. 7. וטיפ אחרון ומעניין- כדאי להגיע למסעדה ברחוב הנשיא מכיוון דרום לצפון ! השדרת העצים הענקיים ועתיקים,יוצרת מחזה יוצא דופן בעיקר עם התיאורה עליהם. שווה .
הצג עוד

להמשך גלישה באתר
up