0
91
מתוך
100
לפי
5
מדרגים
צור קשר עם בית העסק
אהבו
0
אהבתם את העסק?
לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:
דירוג רמקול
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
100 מתוך 100
התפריט באדורה מצומצם יחסית וממוקד אולם המחירים סבירים. אפשר כן לאכול מנת שף במחיר שנע בין 60-90 שקל. ניתן להגדירה ביסטרו צרפתי ים תיכוני.
החניון הציבורי הכי קרוב: חוף מציצים
היא קוקטיל " fresh שהיה בצבע מדהים ומיד בקשה תוספת אלכוהול 34 ₪ . ואני כנהג אחראי הסתפקתי באשכוליות אדומות 12 ₪ .
לחם הבית לחם שאור מגיע בליווי שום קונפי, מטבל עדבניות מיובשות וחמאה צהובה היה לחם מעולה עד למנות שהגיעו די מהר 15 ₪ .
למסעדה יש רחבה על המדרכה, אנחנו בחרנו לשבת באיזור הפנימי הנעים. ויש גם קומה עליונה נחמדה.
למנות ראשונות הזמנו:
בקלוואה כבד אווז ממנות הספישל, מנה חלומית לפתיחה, מעטפת הפילו הפריכה העוטפת את הכבד העשוי במדויק על מצע מתקתק של דבש ופיסטוקים. מומלץ. 46 ₪ .
מנה ראשונה אחרת שדגמנו הייתה שרימפס בפפריקה מרוקאית, שרימפס עשוי על הפלנצ'ה בשמן זית ופפריקה מרוקאית, מוגש עם קרם פרש ו"רסק" עגבניות טריות. , פשוט מרחנו קרם פרש על לחם השאור עם השרימפ והיה נהדר .טעים. 39 ₪
עיקריות
שיפוד פילה בקר ברוטב פטריות כמהין וקראנצ' קשיו, מדליוני פילה בקר ברוטב פטריות כמהין ודמי גלס מוגשים בליווי פירה קטיפתי וירקות אביביים בחמאה. שיפוד עליו נעוצים כמה מדליוני פילה עם רוטב כל כך עשיר וטעים שהפירה מתחרה רציני..79 ₪ מחיר סביר וכדאי.
בביקור הבא נדגום את מנת שרימפס וקוקי סאן ז'אק בקרם פורצ'יני
פילה דג הברמונדי עשוי על הפלנצ'ה עם שום ועשבי תיבול בקרם עדין של חציל, מוגש על פירה של ירקות כתומים. זו פעם ראשונה שאני אוכל את הדג הזה והוא היה ממש מעולה. עסיסי משתלב נהדר עם קרם החציל והבטטה. ציון מעולה, 78 ₪
קינוח הוגש לנו ע"ח הבית לקראת יום ההולדת שלה: ורדים, שוקולד, קראנץ' אגוזים קציפה עדינה בניחוח ורדים מעליה קראנץ' אגוזים מסוכרים, בליווי בייבי טראפל של שוקולד מריר. ( 36 ₪ ) חלום מתוק בניחוח זר ורדים. יומולדת שמח מיכל.
324 ₪ לפני טיפ
נגיע שוב
80 מתוך 100
בראש ובראשונה אני חייב תודה ל- rotemmon שבזכות חוות הדעת שלו החלטתי סוף סוף ללכת לאדורה. זה זמן רב שאנחנו מחפשים מקום טוב לבראנץ' (עד עתה הוטל מונטיפיורי היה הקבוע שלנו).
תחילה אני מת על העניין הזה של בראנץ' ביום שבת, במיוחד במקומות כמו אדורה. זה מסוג המקומות שבמהלך השבוע אתה תהרוג בשביל חנייה באזור, אבל ביום שבת אתה בכיף יכול לחנות מול המסעדה במפרץ של האוטובוסים.
עכשיו כשנושא החנייה טופל, ניגש למסעדה. הגעתי אליה בעקבות תפריט ה FIX של ארוחת הבוקר, זוהי ארוחה שבתמורה 79 ש"ח לזוג או 69 ש"ח משלושה אנשים ומעלה, תוכלו לאכול כמעט את כל התפריט במנות קטנות ועם כמה תוספות שתרצו. היינו שני זוגות אבל זוגתי לא יכלה להתמודד עם הרעיון של התפריט FIX במיוחד אחרי אתמול בערב בטרקלין. לכן הלכנו כל אחד על משהו אחר, אני לקחתי בוקר אדורה, שתי ביצים עם סלט, גבינות ועוד תוספות, עם תפוזים וקפה (בסוף). חברי לשולחן לקחו שקשוקה עם חצילים ופריטטה.
תחילה הגיע לחם השאור שנאפה במקום עם כל מיני דברים טובים לשים עליו, שמעו זה פשוט לחם מהטובים שתאכלו. הוא מגיע רותח לשולחן ולא משנה כמה הוא שורף לך ביד אתה יודע שעוד שנייה או יפצה אותך בפה ובטעם(שווה את המאבק). כמו כן, מגיעה סלסה עם מגוון עוגות (לא אכלתי מהן). ואז הגיעה החביתה המקושקשת שלי עם 3 גבינות מכל מיני סוגים וסלט לא קטן, החביתה הייתה פשוט מצויינת כך גם הירקות בסלט הכל טרי ורענן. חברי לשולחן התענגו על השקשוקה ופריטטה(לא טעמתי).
בסיום המנות העיקריות הזמנו את הקפה, פה הייתה הפשלה היחידה של המקום. לקח להם אולי 25 דקות להביא לנו אמריקנו שני קפה הפוך. לכשהגיע הקפה ביקשו חברי לשולחן לחדש את מלאי העוגות אך עד שקיבלנו סלסלה חדשה כבר לא נשאר לא קפה ולא תיאבון.
לסיכום: מקום נוח וכיף לשבת בו, ישבנו שם כמעט עוד שעה אחרי האוכל סתם לקשקש. יום שבת בבוקר הוא יום אידיאלי מבחינת חנייה, והאוכל במקום טעים וטרי ועושה חשק לבוא לשם לתפריט הערב (מה שבטוח יקרה בקרוב).
שורה תחתונה, עוד המלצה מבריקה של רמקול!!
100 מתוך 100
המסע אחר הבראנץ' השווה בעיר ממשיך וזה תמיד כייף לגלות עוד מקומות הטוענים לכתר, או לפחות לבצע כניסה יפה לטופ 10 של המקומות עם הבראנצ'ים הכי טובים בעיר, והפעם אנחנו בוחנים מחדש את אדורה. א' ואני היינו שם לפני שנה, אחרי ששמענו באזז מאוד חיובי על המקום וכמו שאומרים אצלנו: "כשאין ברירה אין ברירה" והיינו חייבים לדגום את המקום, ובאמת גילינו מקום שיש בו אוכל מעולה, אבל השירות היה כל כך מזעזע שהחלטנו לא לשוב לזירת הפשע יותר (כן, לקבל את הלחם אחרי שהזמנו חשבון זו אחת הדוגמאות...). אבל הזמן כנראה עושה את שלו ואנחנו לא חזקים בלנטור טינה (טוב, בסדר-חסרי עמוד שדרה, אוקי) אז החלטנו לשוב והפעם באנו בפמליה די רחבה.
הבראנץ' באדורה הוא די חמקמק, מדובר בארבע שעות בלבד מ09.00 ועד 13.00 ורק ביום שבת- קמתם מאוחר? הפסדתם! (ואני אומר: למה??? יורחבו זמני הבראנץ' לאלתר!).
אז מה יש לנו שם? ובכן פה העניין הוא כזה: יש את מגוון ארוחות הבראנץ' שכוללות בין היתר פריטטות למינהן ואגז בנדיקט כאלו ואחרים (בטווח של 42-56 ₪ הכוללים סלסלת מאפים, מטבלים ושתיה קלה וחמה), אבל אם גם אתם סובלים ממחלה קשה בתחום קבלת ההחלטות או שבא לכם לטעום מהכל, שימו לב לדבר הבא: למה להתלבט ולהסתפק במנה אחת אם אפשר לדגום את כל המנות השוות ביותר בתפריט הבראנץ'? ובכן במיוחד בשביל זה המציאו את ארוחת הפינוקים, שכשמה כן היא- פינוק אחד גדול ומתמשך: תפריט פיקס הכולל את המשובחות שבמנות (אם אתם זוג זה יעלה לכם 79 ₪ לאדם, אם אתם יותר זה שווה לכם 69 ₪- בואו בהמוניכם J) הזורמות לשולחן עד שתתפוצצו לכם בשקט וכיאה למסעדת שף טובה תסמכו על המקום, שכמעט כל מנה ברמת גימור גבוהה מאוד ועשויה לעילא.
ככה דגמנו את האגז בנדיקט המרהיב עם רוטב הולנדייז מהמובחרים, שקשוקה של חצילים ופטה (טעים טעים טעים), פריטטות של עגבניות שרי וגבינות עיזים (מעולה כבר אמרתי?), מסבחה חצילים וטחינה (אויש זו שערוריה כמה שזה טעים), פסטיה של גבינות ותרד (האמת טיפה מאכזב בסתמיותו, אבל מה זה לעומת ים המנות האחרות?). עוד הגיעו לשולחן סביצ'ה שממנו לא טעמתי וסלט ירקות פשוט וטעים. כמובן, שאת כל זה ליוו סלסלות לחמים והלחם שאור העטוף בנייר כאילו זה עתה שלח אותו האופה לשולחן, בעצם למה כאילו? ובכן יקיריי מדובר בסלסלה מפנקת (שנקלחה בטרם עת, למרות ששמרנו את העוגות לקפה) ובלחם טעים כל כך שאם זה לא היה אוגוסט שם בחוץ הייתי מחבק אותו מרוב שמדובר בלחם טעים ומנחם. מרוב שהגיעו מנות רבות כל הזמן, בקושי היה לנו זמן לדבר וכמעט כל מנה זכתה להתפעלות עם הגעתה לשולחן.
והשירות? טוב אז זו כבר השתפרות מהותית מהפעם האחרונה שפקדנו את המקום, אך עדיין יש מקום לשיפור (למה לוקח הרבה זמן להביא עוד צלחת נקיה? למה לקחת את הסלסלה שנשארו בה רק עוגות?) אבל זה נסלח לגמרי אחרי ארוחה כל כך שווה ואפילו מהטובות שדגמנו לאחרונה (וממקמת את אדורה גבוה בדירוג). אם אתם אוהבים לאכול הרבה וטוב, אין ספק שזה שווה את ההשקעה במחיר, רק תזמינו מקום מראש- כנראה שכולם עלו על כך שמדובר במקום שווה. הפעם אין ספק, אנחנו עוד נחזור לשם!
80 מתוך 100
כבר כמה זמן שעקב הביקורת של טריסטרי אני מנסה להגיע לאדורה, אבל תמיד היה מלא. יד המקרה הביאה אותי מול המסעדה ערב אחד, ופשוט נכנסנו לבדוק - היה מקום! בשולחן ולא על הבר! ישר הלכנו על זה.
השולחנות בקומה העליונה קטנים ואינטימיים. האוירה שקטה ופרטית, אם כי האורות קצת נמוכים לטעמי, אולי כדי לתת אוירה רומנטית, לא יודע, אבל בקושי אפשר היה לקרא את התפריטים, ובטח אי אפשר היה לצלם ללא פלאש.. חבל.
הזמנו מנת פלאפל חצילים שרופים בפרמזן שהיו די טעימים למרות שאני לא ממש אוהב חצילים או מטוגן. אבל המנה הזו מצויינת, עשויה היטב ופשוט נעלמת בפה. למנה הראשונה השנייה הזמנו קרפצ'יו שייטל שהגיע בגירסה מקומית עם וינגרט חרדל דיז'ון - היה בסדר, לא מדהים, ומכיוון שלא היה מלח על השולחן, או מלצרית בסביבה כדי לבקש מלח, נשארתי עם זה כמו שזה. השילוב היה לעיתים מוצלח ולעיתים לא, כאילו פזרו תבלינים רק על חלק מהמנה.
לעיקרית הלכתי על הפילה בקר ברוטב פטריות כמהין וקראנצ' קאשיו שאני חייב לציין שמחירו 79 ש"ח, הרבה פחות מהמקבילים במסעדות אחרות. המלצרית לא שאלה אותי על מידת העשייה והוא הגיע קצת עשוי לטעמי, אבל כל כך נימוח, במיוחד לבשר עשוי, שזה מדהים. התוצאה היתה פילה נהדר ברוטב מיוחד. אני חייב לציין שהרטבים בכל המנות היו לא רגילים, ויש בזה מן הסיכון - לעיתים הצלחה יתרה ולפעמים משהו לא ברור. לטעמי הרוטב על הפילה היה מוגזם - הייתי מעדיף אותו בלי.
הפירה שהגיע עם הפילה היה אולד פאשיון - עשוי ביד ולא במכונה, ומרגישים את זה. תענוג.
100 מתוך 100
היינו שם בערב שישי וסעדנו לכבוד יום הולדת. קיבלנו תמורה נאה לכספינו, וציפיותינו התמלאו בהחלט. היינו ארבעה והזמנו מנות שונות ומגוונות, ולמעשה אף מנה לא "פישלה" . אם מעניין אתכם אז אפרט את שאכלנו: לחם שאור אפוי במקום מוגש עם שום קונפי, אריסה של עגבניות מיובשות וחמאה צהובה(טעים אך להיזהר לא להתנפל על זה,כי יש לו נטייה לסתום תיאבון הלאה...),בקלאווה כבד אווז-עטוף בבצק פילו ממולא בתרד, קוקוס ופיסטוקים ברוטב דבש וקסיס. סלט ירוקים-תערובת עלים צעירים, תפוח, אגוזי מלך וגבינת פקורינו מתובלים בויניגרט הדרים. פילה בקר ברוטב פורט וקראנצ' פיסטוקים-מדליוני פילה בקר ברוטב פורט מוגשים בליווי פירה וירקות בחמאה.פילה מוסר-פילה מוסר עשוי במחבת ובתנור, מעליו קרם עדין של חציל בלאדי קלוי ולצידו סיגר של שרימפס ומסקרפונה.פילה בורי-פילה בורי עשוי בחמאה של עגבניות, קונפי לימון ותרד מוגש על פירה ארטישוק צלוי. סורבה אגסים . זהכר- מאפה שוקולד דק ועשיר, מעליו רוטב חמים של שוקולד לבן ואספרסו. יש לציין במיוחד את השירות המקצועי ומפנק של המלצריות,כששלנו אף "הגזימה"(לטובה) ו"פיצתה" אותנו בדרינק אישי לכ"א, על משהו שממש לא הצריך זאת...כל הכבוד,ומראה על הגישה והתפיסה של המקום לציבור סועדיו. הערת תיקון אחת בלבד: המנות האחרונות מאד קטנות. אנא,בעלי המסעדה,במנת הסורבה לא יהיה מוגזם אם המנה תיכלול שני כדורים ולא אחד בודד. תודה רבה על הבילוי אצלכם, ומבטיחים לחזור בהחלט.מקוים שתפתיעו אותנו עם מנות נוספות,וכאמור תגדילו את האחרונות. אוכל: מפתיע עיצוב: חם ונעים שרות: מקצועני אווירה: נעים לשבת