0
99
מתוך
100
לפי
2
מדרגים
צור קשר עם בית העסק
אהבו
0
אהבתם את העסק?
לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:
דירוג רמקול
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
100 מתוך 100
הייתה תקופה שאמא שלי הייתה מכינה לי לביה"ס פיתה עם סלט, טחינה, ביצה וחצילים. איך שנאתי חצילים פעם.
לימים גיליתי שזו לא הייתה סתם פיתה, אלא מתכון של מאכל עם שנקרא סביח.
אז האמת היא שאף פעם לא נתתי יותר מדי ריספקט לסביח.
לזניה - צריך לדעת איך להכין. שקשוקה - צריך לדעת איך להכין. צ'יקן טיקה מסאלה - צריך לדעת איך להכין.
סביח? לוקחים סלט, חצילים וביצה, מכניסים לפיתה, מורחים טחינה והופההה.. יש לנו סביח.
בעיני, עובד הוא סוג של גאון.
הוא לקח את עולם התוכן שלו, ערבב אותו עם חצילים, ביצה וסלטים ויצר פורמט רב מימדי.
מי בכלל תאר לעצמו שמנת סביח יכולה להיות כל כך מגוונת בפרטים. מי חשב שחוויית קנייה כל כך מגניבה ומקורית הוא ימצא במזנון מעאפן בגבעתיים?! מי העלה על הדעת שאמא תקרא לבן שלה עובד, ויצא לה גאון??
לא יודע מי חשב, אבל אני יודע מי יודע. כל אלו שעומדים שם בתור, בכל פרק ביום, מהבוקר ועד 24.00 בלילה.
לא הייתה ולו פעם אחת שביקרתי שם ולא היה שם תור. והיו לא מעט.
רבות כבר נכתב על האיש ופועלו. אחדד רק את הנקודות הראויות לציון לדעתי האישית.
הפיתות העבות והטריות עושות את ההבדל. המינונים, בכל מתכונת, מדוייקים. החצילים עשויים בול.
השפה שהמציא, פשוטה, סוחפת וגאונית. לא ניתן להתעלם מהבעת הסיפוק של אלו שמדברים בשפה שלו.
מי אמר סופ נאצי?
הכי קטע זה שמדובר בסיטואציה משעשעת מאוד, אבל למרות זאת, חסידי עובד שמבקשים אחד אפס למכבי, לרוץ על המגרש ואטימה עם שני כתרים, מנהלים את הדיאלוג מולו בטון לקוני שמזכיר לך את אישתך מקריאה לך בטלפון רשימת מכולת.
הרעיון של תמונות "האנשים מהרחוב" המתפארים בהישגי קיבולת הקיבה שלהם במעין תחרות על הקיר, הוא סוג של הברקה. בנוסף, עידוד "האנשים מהרחוב" לחשוב על עובד בזמן שהם עוד רגע נופלים מצוק בהימלאיה, כי לא ממש נח לכתוב שם שלט ואז להרים גבוה ולצלם, זה ממש הישג לטעמי.
עובדות אלו ממחישות את כוחו.
אבל מה שהכי ראוי להערכה בעיני, זו העובדה שהבנאדם נמצא שם כל הזמן ועובד בפול פאואר. השמועות אומרות שהוא יוצא להפסקה של חצי שעה בערך ב 14.00.
ועוד יותר חשוב, עובד מלא באנרגיה בכל זמן נתון, מזה שנים ארוכות. כאילו שהמזנון נפתח רק לפני שבועיים. ועל זה מגיע לו את כל הקרדיט שבעולם.
עובד לא נותן לדברים לקרות מעצמם, אלא פועל לשם כך, במלוא הכח. לא מזמן אפילו נוסף שירות שליחויות (15 ש"ח תוספת).
אז לסיכום, בנינו, סביח לכשעצמו זה מאכל די סתמי.
אבל וואלה, עובד לקח את את מרגול, והפך אותה לברברה סטרייסנד.
100 מתוך 100
הסביח של עובד. זה כבר מיזמן לא רק הסביח. ולא רק המנה הטובה ביקום.
אני מגיעה לשם ומבקשת סביח בלי חציל. אני שונאת חצילים. עובד צורח "זאת מנה לא חוקית" כי הרי סביח למי שלא יודע זה :סלט, ביצה,יותר, חציל. ואני בכלל אוהבת בעיקר את הפיתה.
אם אתם הולכים לעובד בפעם הראשונה אל תדאגו אם אתם לא מבינים באיזה שפה הוא מדבר. לבצבץ, לחצל ולטחן... את הכל הוא יסביר לכם כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא מסביר ומייד תכנסו לעיניינים.
סרטון של עובד בגיזרה. מומלץ ביותר!!!! :-) תעתיקו את הלינק הבאה:
http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ai=411&ar=34656&ak=null