





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
לפני מספר שנים הוזמנתי לחתונה. שמעתי שבקבלת הפנים תהיה להקה . האמת, קצת גיחכתי ושאלתי באיזו שנה אנחנו נמצאים?התוצאה: הדבר הטוב ביותר שזכור לי מאותה חתונה.(גילוי נאות- מדובר בהרכב אחר. מוצלח ביותר).כשהבת שלי תיכננה את חתונותה ביקשתי שיהיה הרכב מוזיקלי בקבלת הפנים. היא לא ממש זרמה (כמוני בעבר) ולבסוף הסכימה.חיפשו הרכב וברגע שנחשפו לטריולי אמרו שאותם הם רוצים.והשאר היסטוריה.היו מעולים .כמות הפירגון שקיבלו/קבלנו מטורף.אז אם אתם חושבים על הרכב מוזיקלי או אם לא חשבתם ועכשיו כן אז אל תהססו... הם הכתובת!
להקה מקסימה מקצועית ואחלה אנשי שירות . דאגו לנו ונתנו לנו הרגשה של ביטחון . בנוסף עזרו לנו המון בתפעול קבלת הפנים והחופה.
הטריו מאד התאימו לנו לאווירה. חתונה חמישי ערב בבית אנדרומדה. אווירה של החתונה הייתה עות'מאנית/ איטלקית עם נגיעות יווניות ואנגליות. נתנו שואו של שעה וחצימיקמנו אותם בעמדה אסטרטגית באולם התלבשו מאד יפה וגם התאימו את סגנון הלבוש שלהם לאווירה הרצויייה של החתונה. המליצו על סטליסט שלהם אך התגמשו והתאימו אותו לפלייליסט שלנו. פתרו גם צרכים טכניים בנושאי הגברה וברזלים. אביה האמרגנית והזמרת מקסימה ושירותית מאדממליצים