





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
החוויה עם די ג׳יי פלורה הייתה פשוט מדהימה! שירה ידעה לקרוא אותנו ואת הקהל בצורה מושלמת וליצור ערב מלא באנרגיות טובות, מוזיקה שמרימה ומלאה באהבה. היא עזרה לנו לשלב בין שני עולמות שונים לפלייליסט אחד כיפי וסוחף, כך שכולם נהנו והרקדה לא הפסיקה לרגע.
הגענו אל שירה (דיג'יי פלורה!!) דרך פניה לדיג'אית אחרת שראינו בחתונה של חברים, היא לא הייתה זמינה והמליצה על שירה.כמה אנחנו שמחים שזה קרה!ערכנו פגישת היכרות, בה הכרנו, הגדרנו טעם מוזיקלי, מה חייב ומה בטוח שלא יהיה, וקיבלנו שיעורי בית- להכין פלייליסטים, כדי ששירה תבין את הכיוון המוזיקלי לכל חק בחתונה. בהתחלה עיקמתי קצת את האף- מה עכשיו אנחנו מקבלים משימות, לא חסר לנו... אבל-- זה היה נהדר!תוך כדי נסיעות שלנו- שמענו שירים והוספנו לאט לאט לפלייליסטים, וזה היה זמן איכות, זה גייס את שנינו לעניין, וזה היה נחמד מאוד.אחר מכן, נפגשנו לפגיש פרונטלית ארוכה, נעימה וכייפית! שומעים יחד מוזיקה, מבינים כיוונים, מקבלים רעיונות, מדברים, שומעים רמיקסים מעניינים, ובעזרת כל זה, שירה בעצם בונה לנו, תופרת לנו את מה שמתאים לנו ולאורחים שלנו.לקראת החתונה שירה איתנו. שולחת הודעות, מתעניינת, מתרגשת איתנו!את כל הפסיקם הייתי צריכה לתזכר ולבדוק דופק לקראת האירוע. לא עם שירה. היא פשוט הייתה איתנו בימים שלפני- מיוזמתה. זה הרגיש כבר כמו עוד בן משפחה או חבר שמתרגש יחד איתנו.בחתונה כבר היינו בחיבוקים ואהבה איתה. והיה כיף. ורואים שהיא עושה את זה מכל הלב ונהנית בעצמה.גם אחרי- עשינו שיחת סיכום מיוזמתנו כי היה חשוב לנו להגיד תודה. על הכל!.100/100 באמת.
שירה הייתה הבחירה המושלמת (!!!) שלנו ליום החתונה. כבר מהפגישה הראשונה איתה בזום הרגשנו חיבור מדהים! היא הקשיבה בסבלנות, שאלה את כלהשאלות הנכונות, גרמה לנו להרגיש הכי כיף עם הבחירות והסגנון המוזיקלי שלנו וידעה לתת שם וכיוון כשלא היינו בטוחים מה בדיוק אנחנו רוצים. לאורך כל התהליך היא הייתה זמינה, סופר מקצועית, רגועה ועם אנרגיות חיוביות.וביום עצמו – וואו! אנחנו עדיין לא נחתנו מהטירוף שהיה ברחבה. שירה הרגישה אותנו ואת האורחים בדיוק, קראה את הקהל וידעה איך להרים את האווירה. לא היה שיר אחד שלא עפנו עליו, וכל דאגה או חשש שהיה לנו פשוט נעלמו ברגע שהמוזיקה התחילה (ולי מאוד מאוד קשה לשחרר שליטה)קיבלנו אינסוף מחמאות מהאורחים על המוזיקה, על בחירת השירים וגם על הווליום המדויק (אורחים מבוגרים שבדר"כ סובלים מווליום בחתונות...) שירה הפכה את הרחבה למקום הכי שמח שיכולנו לדמיין (ואפילו יותר מזה)!
מההתחלה הבנו שאנחנו בידיים טובות. שירה מהממת ומגניבה ומלאת ניסיון, ועושה הכל באהבה ובייסודיות. יש לה ידע מטורף במוזיקה והיא זרמה איתנו אפילו עם שירים משונים וז'אנרים שפחות שומעים בחתונות (רוק ומטאל). מלא אורחים אמרו, ובצדק, שהיא פשוט מדויקת.
אין מילים לתאר כמה אנחנו מרוצים מהבחירה בדיג׳יי פלורה שליוותה אותנו ביום הכי מרגש בחיים שלנו!מהשיחה הראשונה היה ברור שהיא מקצוענית אמיתית – קשובה, רגישה, מלאת אנרגיה טובה, ובעיקר – יודעת לקרוא את הקהל בצורה מדויקת.במהלך כל האירוע הרחבה הייתה מלאה , היא פשוט הרגישה את הווייב, ידעה מתי להרים, מתי לרגש, והכול בטיימינג מושלם.התגובות מהאורחים לא מפסיקות להגיע – כולם שואלים מי זאת הדיג’יי המדהימה שהייתה אצלנו!ממליצים עליה בלב שלם לכל מי שמחפש/ת מוזיקה איכותית, אווירה מחשמלת ושירות מכל הלב.פלורה – תודה שהפכת את היום שלנו לחגיגה בלתי נשכחת! 💃🕺באהבה,סאן ויעל ❤️❤️
קיבלנו שתי המלצות חמות על דיג'יי פלורה (שירה) מחתונות של חברים. כל התהליך עם שירה היה פשוט מושלם. אתם רוצים אותה לחתונה שלכם תאמינו לי!היא מזמינה גם לשיחת היכרות כיפית וגם לבניית פלייליסט משותף עם המון סבלנות, דיוק ואווירה נעימה. כל התקשורת איתה תמיד נעימה וגורמת להרגיש סופר בנוח שזה מאוד חשוב בתקופה הלחוצה לקראת החתונה. כולם עפוווווו על המוזיקה שלה בחתונה שלנו , היא באמת ממש טובה במה שהיא עושה. היא יצרה פלייליסט מושלם שמתאים בול לטעם שלנו ולמה שדמיינו. המלצה רותחתתתתתת
פלורה הבינה אותנו מהרגע הראשון וידעה להדריך אותנו ולעזור לנו לדייק מה אנחנו רוצים.לכל אורך הדרך, מהשאלות והחלומות של ההתחלה, דרך פגישה של 4 שעות אל תוך הלילה (שהרגישו הרבה פחות) שבה עברנו על כל הסגנונות, הבנו מה יותר ומה פחות ומצאנו איזונים חשובים, ועד החתונה עצמה שהייתה מעל ומעבר!כל האורחים בכל הגילאים לא מפסיקים להרים לה ולהתלהב מהמקצועיות, הרגישות והכיףףףף שהיא מביאה.בקיצור לא להתלבט
היינו בחתונה של חברים ומאוד התלהבנו משירה, ביקשנו את המספר, קבענו פגישה בזום והתלהבנו מהשנייה הראשונה. שירה ממש הבינה את הראש שלנו, והייתה מאוד גמישה עם הלו"ז והתכניות שלנו כמילואימניקים. הרגשנו כל הזמן שחשוב לה שהמוזיקה תהיה שלנו ושנרגיש בבית באירוע של עצמנו. היא ביקשה מאיתנו להכין פליילסטים כלליים כדי להסביר מה היינו רוצים לשמוע, ועשינו עוד לפני החתונה ושממש היא השמיעה לנו חומרים.באירוע עצמו היה טירוף, המוזיקה הצליחה לדבר גם לחברים וגם למשפחה וכולם רקדו כל הערב ונהנו ממש!

100 מתוך 100
הכל היה מדהים! מהרגע הראשון שנפגשנו בזום, וגם בפגישה המקדימה בבית שלה- היה לנו חיבור מעולה. ובחתונה המוזיקה הייתה נהדרת לאורך כל הדרך. כולם רקדו ללא הספק.

100 מתוך 100
היה מושלם! הגענו אל שירה במקרה דרך המלצה, אחרי פגישה קצרה הבנו שהיא הכיוון מבחינתנו - הכנו לה פלייליסט קצר עם כיוונים מוזיקליים שלנו ואז הגענו אליה לפגישה של חצי יום בסטודיו שלה בירושלים והרכבנו את הפלייליסט לקבלת הפנים (היתה לנו חתונה ארוכה, אז זה היה חלק די משמעותי מבחינתנו) ואת הכיוונים למסיבה. התוצאה הסופית היתה מטורפת - הרחבה אשכרה לא התרוקנה עד הסוף (אפילו כשאנחנו לא היינו בה) וכל האורחים שלנו עפו בטירוף. ממליצים מכל הלב באמת.