

הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
הדי ג׳יי הראשון והאחרון שנפגשנו איתו! עוד בשיחת טלפון הייתה כבר אווירה מטורפת שרק התעצמה בפגישה. כל התהליך איתו היה סופר נעים וכייף, שחק היה בול בוויב שלנו. הצליח לשלב מושלם בין כל מה שרצינו ואין אורח בחתונה שלא החמיא לנו עליו! והרחבה הייתה מלאה עד הסוף. ממליצים בחום ויש סיבה שהוא ניצח ב4 חתונות ❤️
שחק ואנחנו נפגשנו למעשה בחתונה הראשונה שלנו. כמו זוגות רבים האירוע שלנו נדחה בעקבות המלחמה עם איראן, אך בכל זאת החלטנו להתחתן בחצר של ההורים.שחק נבחר עבורנו בשביל האירוע הזה והו! לא ידענו כמה הבחירה תהיה מוצלחת, כמה מוצלחת? באותו יום בחרנו ששחק ילווה אותנו גם באירוע השני. החוויה איתו באירוע השני והגדול לא אכזבה בכלל. כולם החמיאו לנו על המוזיקה, אף אחד לא ישב לשנייה, מבוגרים וצעירים. שחק הפתיע אותנו כמו שביקשנו, שילב מוזיקה שאנחנו אוהבים עם מיינסטרים עם מעברים ברורים ונדירים שמבטיחים לכם שגם שמתחלף שיר אף אחד לא עוזב את הרחבה!

100 מתוך 100
מהמפגש הראשוני ועד סיום החתונה, שחק היה פשוט מקסים, קשוב, סובלני, עם אנרגיות מטורפות!!!!! מהרגע הראשון שנפגשנו היה חיבור מדהים, והבנו שאין סיכוי שאנחנו לא סוגרים עם שחק!!! היינו בטוחים ב-100 אחוז על הבחירה שלנו ולא היה לנו ספק אפילו לרגע במהלך החתונה הכל היה כל כך מדיוק, השירים בקבלת פנים ואחר כך לאורך כל הערב, היה פשוט כיף ואף אחד לא ישב אפילו לרגע אחד!!!!!! בקיצור- תסגרו את שחק לא תתחרטו באמת שהיה מושלם🙏
ואוו ואוו ואווו שחקקקק אנחנו עוד נרגעים מהטירוף!קודם כל אין עלייך - פרסונלית ומקצועית.לאורך כל הדרך שחק היה קשוב, כייפי, חברי, נעים ושירותי, ידע להרגיע, לייעץ ולהרכיב לנו פלייליסט מדויק שמותאם לאופי שלנו ולאירוע.החתונה שלנו הייתה ביום שישי בצהריים ושחק בדיוק איך להתאים את המוזיקה לאווירה המיוחדת, כך שהאנרגיה ברחבה רק הלכה והתחזקה.בחתונה עצמה אנשים פשוט עפו עליו – הרחבה הייתה מלאה ושמחה, ואנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות על כמה שהיה כיף, מרגש ומרים.האורחים אמרו שזה הדיג׳יי שהם רוצים בכל חתונה עתידית – וזה אומר הכול.תודה לך על ליווי מקצועי, יחס אישי ואירוע בלתי נשכח, תעשו לעצמכם טובה ותסגרו אותו!

100 מתוך 100
את שחק אני מכירה מלפני ולמרות שלא היתי בחתונה שלו קיבלתי המון המלצות. כבר בפגישה הראשונה הבנו שאנחנו סוגרים איתו, וויב כיפי, הסביר לנו הכל על מהלך הערב ועל הסגנון שלו. הוא ישר הבין את הראש שלנו ואת הוויב שלנו. לפני החתונה היה קשוב לכל בקשה ואפילו עזר לנו עם התלבטויות על שיר החופה לפני האירוע. בערב עצמו היה תותח! כל האורחים עפו עליו ממש! הוא הצליח לשלב את מה שאנחנו אוהבים (למרות שהסגנונות שלנו מאוד שונים). הרחבה היתה מלאה כל הערב ויצאנו הכי מרוצים שיש, בקיצור לא תתחרטו עליו !!!!
ישר כשהתארסנו ידענו ששחק יהיה הדיג׳י שלנו! היינו בהרבה אירועים שלו ואנחנו הכי אוהבים את האנרגיות והוויב שלו.הפגישות המקדימות ותכנון המוזיקה לחתונה היה נהדר וזרם מאוד.שחק דאג לשדרג את ההגברה אפילו בלי שביקשנו ממנו. בחתונה נהנינו ברמות קיצוניות. הרחבה הייתה מלאה לאורך כל הערב ובעיקר בזכותו.ממליצה על שחק לכל אירוע וחתונה. ✨🪩
שחק מארבל- הוא היה פשוט ואוווו ואוו. אנשים עפו עליו , אני פחדתי מרגעים שאנשים פחות רוקדים ברחבה, ואפילו שהיה חם בצהרים אנשים לא הפסיקו לרקוד וגם כשעזבנו את הרחבה לרבע שעה כשחזרנו כל האורחים היו בטירוףףף ולא הספיקו לרקוד. הוא הבין את הקהל, לא הוריד את האנרגיה לרגע, ידע גם לשלב את כל השירים שביקשנו ובאמת אין מילים. אז תעשו לכן טובה ותסגרו אותו !!

100 מתוך 100
שחק הדי-ג׳יי האגדי! התחלנו ב23.7.25 באולם אדמה באשדוד. כבר בפגישת טרום סגירה עם שחק ידענו שהגענו לאדם הנכון. הבין בדיוק מה רצינו! הבאנו המון המון בקשות, שלחנו שירים ספציפיים וביקשנו שימצא לנו מיקסים, ולשאר האירוע כיוונו אותו שישים לנו שירים עם מילים, אמרנו מה אנחנו לא רוצים, וכל השאר היה מושלם! יום לפני האירוע שיגעתי אותו עם כל מיני תזכורות ועוד הודעות והוא היה סופר סבלני והרגיע אותי וגרם לי להרגיש שהוא איתי! האורחים עפו עליו! שחק רקד כל הערב בעמדה, עשה לנו שמח! קרא את הקהל במדויק!
אהבנו קודם כל את הגישה של שחק, הגישה תמיד הייתה חיובית וזורמת וכיפית והכל נעשה תמיד בחיוך ובאווירה טובה - כל שידוע קטן ושאלה שלנו תמיד נענתה בחיוביות ובאווירה שגרמה לנו להרגיש בנוח לבקש לשאול ולדעת כל מה שרק רצינו. מעבר לגישה התרשמתי ממקצועיות מאוד טובה כבר עוד לפני האירוע. אנחנו אירוע שהיה צריך כמה סגנונות שונים של מוזיקה כמו רגאטון, בצ׳אטה, מוזיקה גרוזינית ורוסית, שזה מעבר למיינסטרים לטראנס ולטכנו שבדרך כלל קיים בחתונות ובכל תחום הוא שלט והכיר את השירים ואת התחום בצורה מעולה ככה שהוא הבין בשלב מאוד מוקדם מה בידיוק רצינו.באירוע עצמו - המוזיקה הייתה בידיוק כמו שדיימיינו, בול בזמן בול בכמות ובול בשירים. הוא היה מסונכרן איתי ועם אשתי (כן כן) ושם לב תמיד איפה אנחנו והרים את הקצב והאווירה כשהיינו במרכז וכשהיינו בצד הוא הרגיע קצת ככה שזה נתן אווירה שאנחנו המרכז וזה היה ממש ממש מורגש. וואלה בא לי עוד חתונה כזאתכל שקל היה פשוט שווה ללא ספק
ואו! ואו! ואו! מהרגע הראשון בביתו של שחק שהרגשנו בזכותו במסיבהועד שעפנו בהרחבההרגשנו בידיים טובות, תומכות וקשובותממליצים בחום אין עלייך שחק!