

הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
תודה ענקית לאולם האגם ולצוות המדהים שהפך את החתונה שלנו לחוויה של פעם בחייםכשהתחלנו לתכנן את החתונה, היה לנו ברור שאנחנו לא מחפשים סתם “אולם יפה”. חיפשנו מקום שהוא גם מרגש, גם מוקפד, וגם כזה שמוקף באנשים שמבינים כמה היום הזה חשוב ויודעים איך להפוך אותו למושלם.מהרגע שהגענו לאולם האגם פשוט ידענו. המקום עצמו קסום, מעוצב ברמה גבוהה, מוקף באווירה רגועה וטבעית עם פריחה מושלמת של הלוטוסים באגם.אבל מה שבאמת הרים את הכל לשמיים זה הצוות הנדיר שליווה אותנו בכל שלב.בראש ובראשונה אלי, המפיק שלנו.אלי היה הלב הפועם מאחורי האירוע הזה מקצוען ברמות, אדם עם שקט פנימי, הקשבה אמיתית, הבנה עמוקה של התחום ובעיקר נוכחות שמשרה ביטחון. הוא ליווה אותנו מהפגישה הראשונה ועד הדקה האחרונה באירוע, ענה לכל שאלה, פתר כל אתגר, דאג לכל פרט, והיה פשוט עוגן אמיתי בתוך התקופה המטורפת של ארגון החתונה.ביום האירוע עצמו אלי ניהל את הכל ביד רמה ובשקט מעורר הערכה. לא היינו צריכים לדאוג לכלום רק ליהנות.לצידו פעלה אילנית האלופה, שהייתה אחראית על התנהלות התשלומים והתקשורת השוטפת מולנו. אי אפשר להגזים בכמה שהיא עשתה את החיים שלנו קלים יותר. כל דבר נעשה מולה בזרימה, בגובה עיניים, ביעילות מדהימה ובאווירה הכי נעימה שיש. היא תמיד הייתה זמינה, מסבירה, עוזרת והכל עם חיוך וסבלנות. אנשים כמוה הם נדירים, ולגמרי זכינו.העיצוב של האולם וואו. פשוט וואו.נועה, המעצבת של “האגם”, לקחה את החלום שלנו ותרגמה אותו למציאות מרהיבה. כל פינה הייתה מוקפדת, שילובי הצבעים היו מדויקים, התאורה רכה ונעימה הכל הרגיש כמו קסם. היא הצליחה לייצר עיצוב שהוא גם קלאסי ומכובד, וגם חמים ומיוחד. זה הרגיש כאילו היא מכירה אותנו שנים.וגם אי אפשר בלי מילה ענקית למאור, שהיה אחראי על הבר והאלכוהול.מאור תפקד בצורה יוצאת דופן השירות היה מקצועי, חייכני, נדיב ומהיר, והאורחים לא הפסיקו להחמיא על רמת האלכוהול, הקוקטיילים, והשירות. הוא הרים את הרחבה באווירה שמחה, ולא נתן לרגע לדברים להתפקשש. אלוף אמיתי!בשורה התחתונה אם אתם מחפשים אולם לחתונה שלא רק נראה מדהים אלא גם מתנהל כמו שצריך, עם אנשים נדירים שמלווים אתכם מהלב אין בכלל שאלה:האולם “האגם” זה המקום.תודה עצומה לכל אחד ואחת מכם על ערב חלומי, על ליווי מדויק, על סבלנות אין קץ, ובעיקר על זה שהרגשנו שאנחנו בידיים הכי טובות שיש.
הגענו לה"אגם" בגן הבוטני בירושלים כשחיפשנו גן אירועים אורבני לחתונה קטנה, ומצאנו פנינה ירוקה בלב העיר. הטבע הקסום, הצוות המקצועי והאווירה הפסטורלית יצרו חוויה בלתי נשכחת. הכל התנהל בצורה חלקה, והרגשנו עטופים באהבה ובתשומת לב.
ווואווו! אין מילים לתאר. המקום הכי יפה בארץ. זכינו במזג אוויר מושלם בהשגחה פרטית. הרגשנו באגדה, השירות של אלי המנהל היה יוצא דופן! ליווה אותנו לאורך כל הדרך בפרטים הקטנים והגדולים. המקום היה נקי, מתוקתק, מסודר למופת . שלמות
ברגע שנכנסים מתאהבים במקום, בנוף ובמרחב. הקונספט של ארגון המקום לעליה לתורה פשוט יפה והולם אירוע 'בוטיק'. הצוות המקצועי שירותי ואדיב, יש דאגה לפרטים הקטנים.אין מילים על השירות שקיבלנו מאלי, הזמינות, האדיבות והדאגה למלא כל בקשה שלנו פשוט יוצאים מן הכלל.קיבלנו המון מחמאות מהאורחים, הן על הארגון הן על הקייטרינג.בקיצור - היה אירוע מושלם!

100 מתוך 100
החוויה שלנו היתה מדהימה מההתחלה. נהנתי להתנהל מול שרגא, אלעד ונועה סופר מקצועיים ושירותיים.גולת הכותרת היתה אלי תייר מנהל האירוע שלנו - מקצועי, שירותי, אדיב ואיכפתי - פשוט תענוג רצוף לעבוד מולו.המקום מדהים ביופיו, האוכל מעולה והשירות שקיבלנו היה מעל ומעבר.תודה לכם צוות קסום.
חיפשנו אולם אינטימי וקיבלנו מגה אירוע! הכל היה מושלם ומדוייק!

100 מתוך 100
הפגישה הראשונה עם אלי הייתה זורמת וקלילה, הוא פירט את כל הנושאים שיש לסגור לפני ועשה לנו סדר עם המטלותהמשיך עם מענה זמין בוואטסאפ ובטלפון לכל שאלה ובקשהבאירוע עצמו גם נועה המעצבת עשתה עבודה מהממת עם עיצוב השולחנות ושולחן המתוקיםאלי לא הפסיק לרוץ מצד לצד באולם לדאוג למנות שיצאו, לבקשות אורחים וכמובן לכוס יין מתמלאת קבוע בידיים שלנואינספור מחמאות על האוכל ועל האולם עצמו בהחלט צוות מנצחהיה אירוע ממש מוצלח, כיפי וטעיםתודה רבה

90 מתוך 100
מקום עם אופי ייחודי טבע ונוףאוכל ברמה גבוההשירות מעולהמקצועיות
אין מילים לתאר את השירות, האווירה, היחס, האוכל הטעים, העיצוב המושלם וההרגשה הכי טובה שתמיד ידעתם לתת לנו תודה על הכל

100 מתוך 100
חוויה מעולה,שירות זמינות אכפתיות, אוכל מדהים אווירה טובה, מקום מהמםם.אלי שדאג והשקיע וניהל את הארוע ברמה אישית ומקצועית.