

הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
ראיתי מלא המלצות על WIWI, ואחרי שגם עשיתי סקר שוק, למחירים, לממשק ולכל החוויה הבנתי שאני הולכת עליהם. הייתה זמינות מלאה מצד שירות הלקוחות שלהם. היו לנו המון אורחים - 700 מוזמנים, הכל התנהל חלק, האחוזים היו גבוהים בטירוף כבר על ההתחלה, המערכת הייתה פשוטה ומובנת גם לנו וגם לאורחים, סרטוני ההדרכה עזרו לי מאוד להבין איך לנהל את זה בקלות. הממשק היה נוח ונגיש בלי תקלות. לא נתקלתי בקשיים בדרך, כשביקשתי להקדים שעות זה קרה בקלות, יכולנו בנוחות רבה לראות את הסטטוס. שורה תחתונה היה פשוט מעולה. גם הודעת התודה לאחר החתונה נשלחה כנדרש והכל היה פיקס.
אחרי השוואת מחירים וחוות דעת החלטנו לסגור את wiwi וגם את שירות המתנות באשראי שלהם ואנחנו ממש ממש מרוצים מהשירות הכל היה מאוד נגיש ונוח ומסודר בצורה טובה בדיוק כמו שאני אוהבת :)ממליצה מהלב!

100 מתוך 100
היה ממש נוח לעבוד איתם בעיקר כי הזמינות של הצוות היא מיידית כמעט תמיד.

45 מתוך 100
לכל מי שעוד לא התחתן ->לפני כחודשיים התחתנו והשתמשנו בשירותי אישורי הגעה של חברת wiwi. מסתבר שיש סעיף בתקנון שאם אחד מהאורחים מדווח על הכחשת עסקה על המזמינים (הזוג המתחתן) לשלם 50₪ + מע״מ כקנס. במקרה שלנו זוג מבוגר לא הבין את החיוב בחברת האשראי וביקש הכחשת עסקה. לאחר בירור הבין שזאת טעות וביקש לבטל את ההכחשה. כמובן שזה לא ה60₪ שנשלם, זה העיקרון שעל כל דבר דוחפים כסף גם כשאין לנו אשמה בזה. שימו לב שזה בערך 20% מסך התשלום ששילמנו להם. ביזיון שזה המחיר שהם דורשים. מקווה שזוגות הבאים ישימו לב לספקים שעובדים איתם🫶🏻

100 מתוך 100
פניתי אליכם בכדי שתעזרו לי לעשות סדר עם המוזמנים למסיבת הנצחה לבני שנפל לפני כשנה בצפוןענה לי יניב , הסביר לי על השרות ובנה עבורי את החבילה הנכונה לי , וזאת במקצועיות , אדיבות , יעילות ובעיקר עם לב גדול וסבלנות הבין מיד את הצרכים שלייניב ו we we , תודה ענקית
היתם פשוט מדהימים תמיד זמינים לכל שאלה בנחמדות ואכפתיות בזכותם היה לנו ראש שקט וזה חשוב מאוד לזוג שבלחץ לקראת החתונה בעקבות המלחמה האירוע שלנו נידחה ואתם עזרתם לנו מאוד פשוט אלופים אין ספק שאתם החברה שנעבוד איתה מעכשיו לכל אירוע 🙏
שוחחתי עם אביתר , נתן לי שירות מקצועי ואדיב מאוד , חסר אנשים כמותו בשוק של הנותנים שירותתודה רבה לך על כל העבודה המקצועיתהוא פשוט גם זמין בכל שעה שיצטרכו אותואלוף ! , מקווה שיגיע אליו

100 מתוך 100
שמחים שבחרנו בוויווי לאישורי הגעה לאורחים, גם היה נוח לאורחים להיענות להזמנה וגם לנו היה קל לתפעל הכל!!אביתר נתן שירות מדהים ויכלנו להיות בראש שקט הכל תיקתק והיה מושלם!

100 מתוך 100
חייבת לציין שההתקשרות עם ויוי הייתה נעימה לאורך כל הדרךעונים מיד על כל שאלהנעימים ,מקצועיים. חווינו הרבה לחץ בעקבות המלחמה באיראן והיו לנו ממש כמה ימים בודדים לאישורי ההגעה . ויוי עשו מאמץ ענק ועזרו לנו לסיים בזמן את אישורי ההגעה . פנו לכל האורחים שוב ושוב עד שקיבלו את כל התשובות. הבחירה בהם הייתה מעולה !!

70 מתוך 100
לא הבנו את זה כמו שצריך אבל מסתבר שwiwi מתקשרים רק פעם אחת ורק יום אחד לפני שצריך תשובות סופיות.יצא בסוף שההורים דאגו בעצמם ליצור קשר עם הרבה מהאורחים שלא ענו/ענו אולי כי רצינו לדעת מה הסטטוס קצת לפני היום האחרון ולדעת להערך מספיק בזמן.לזכותם יאמר שהם היו מאוד זמינים אלינו (בוואטסאפ או טלפון) והמערכת שלהם מאוד נוחה להבין מה הסטטוס.אם מספיק לכם רק וואטסאפים (ושיחה אחת להשלים פינות) אז מומלץאנחנו היינו צריכים יותר מזה.